Ezvid For Windows : Εφαρμογή καταγραφής οθόνης σε βίντεο για παρουσιάσεις, καταγραφή παιχνιδιών και για κάθε άλλη χρήση



Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Ezvid For Windows : Εφαρμογή καταγραφής οθόνης σε βίντεο για παρουσιάσεις, καταγραφή παιχνιδιών και για κάθε άλλη χρήση

read

Το Ezvid είναι μία σύγχρονη εφαρμογή καταγραφής οθόνης σε βίντεο. Με την εγγραφή φωνής, FaceCam, σύνθεση φωνής, σχεδιασμό οθόνης, και τον έλεγχο της ταχύτητας, είναι ίσως η καλύτερη ενιαία λύση στον για την δημιουργία βίντεο. Με ένα κλικ, μπορείτε να καταγράψετε την οθόνη και να συλλάβετε ό,τι εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σας, όπως ιστοσελίδες, παιχνίδια, εφαρμογές, προγράμματα ζωγραφικής, χάρτες και άλλα.

Στη συνέχεια μπορείτε να επεξεργαστείτε το βίντεο και να το αποθηκεύσετε για αργότερα, ή να το ανεβάσετε απευθείας στο YouTube. Το Ezvid αξιοποιεί τη δύναμη του υπολογιστή σας για να δημιουργήσετε βίντεο υψηλής ανάλυσης, να κάνετε αλλαγές ταχύτητας, να τα ρυθμίσετε εκ νέου, να προσθέσετε κείμενο, διαφάνειες, εικόνα, και άλλα.

Εν κατακλείδι, μπορείτε να επεξεργαστείτε τα βίντεο σας και να δημιουργήστε παρουσιάσεις βίντεο από εικόνες JPG, PNG και GIF, να κάνετε εισαγωγή άλλων βίντεο, όπως AVI, WMV ή MOV, να αναδιοργανώστε τα κλιπ και τις φωτογραφίες σας με ευκολία και να προσαρμόστε το μήκος τους, να χρησιμοποιήστε εφέ μετάβασης μεταξύ ακολουθιών και εικόνων και τέλος να ανεβάσετε απευθείας το βίντεο σας στο Youtube.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .