//Add More external stylesheets Check Flash : Δωρεάν εργαλείο για τον έλεγχο της ταχύτητας και της ακεραιότητάς flash-drive



Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Check Flash : Δωρεάν εργαλείο για τον έλεγχο της ταχύτητας και της ακεραιότητάς flash-drive

read

Αν ψάχνετε για ένα απλό, δωρεάν, αξιόπιστο εργαλείο για να μετρήσετε την ταχύτητα στο στικάκι σας και παράλληλα να ελέγξετε την ακεραιότητά του, μπορείτε να εμπιστευτείτε το Check Flash. 

Πρόκειται για μία απλή, φορητή εφαρμογή,  μέσω της οποίας μπορούμε να μετρήσουμε την ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης για οποιοδήποτε USB stick και παράλληλα θα ελέγξουμε εάν υπάρχει πρόβλημα. Για να ξεκινήσετε, κατεβάστε το πρόγραμμα, αποσυμπιέστε το και τρέξτε την εφαρμογή, επιλέξτε το στικάκι σας και πατήστε Start για να ξεκινήσει ο έλεγχος. 

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει  έναν από τους τρεις τύπους τύπους πρόσβασης που είναι διαθέσιμοι. Κάθε τύπος πρόσβασης σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε συγκεκριμένες δοκιμές και παρέχει χρήσιμα δεδομένα. Μετά το πέρας του ελέγχου θα δείτε τη μέση ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης για το στικάκι σας και πληροφορίες σχετικά με τυχόν σφάλματα που βρέθηκαν στο δίσκο σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εκτελέσετε όλες τις δοκιμές που αναφέρονται παραπάνω καθώς και τη δοκιμή πλήρους διαγραφής. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, επειδή η συσκευή πρέπει να μορφοποιηθεί μετά τη διαδικασία δοκιμής.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .