//Add More external stylesheets BatteryMon : Εργαλείο παρακολούθησης και διάγνωσης της μπαταρίας του laptop σας



Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

BatteryMon : Εργαλείο παρακολούθησης και διάγνωσης της μπαταρίας του laptop σας

read

Το BatteryMon, είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης μπαταρίας. Έχει σχεδιαστεί ως μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή για τα Windows και επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν την απόδοση μπαταριών laptop και τροφοδοτικών (UPS).

Στα γραφικά μπορείτε να δείτε τη συχνότητα φόρτισης-εκφόρτισης της μπαταρίας, να διαγνώσετε τις προβληματικές κυψέλες, να συγκρίνετε και να μετρήστε την απόδοση των μπαταριών σας με τις αναμενόμενες τιμές αποφόρτισης, να δείτε το κρίσιμο σημείο εκφόρτισης των μπαταριών σας, να καταγράψετε την απόδοση μιας μπαταρίας για μεταγενέστερη αναφορά, να ανατρέξτε στην κατάσταση κάθε μεμονωμένης μπαταρίας, όταν χρησιμοποιούνται πολλές μπαταρίες.

Οι μπαταρίες, δεδομένης της χημικής τους φύσης, είναι επιρρεπείς σε φθορά, διάβρωση, διαρροή και απόλυτη αστοχία εξαιτίας συμβάντων όπως βραχυκύκλωμα. Δεδομένης της τάσης τους να αποτύχουν και να έχουν μειωμένη απόδοση με την πάροδο του χρόνου, είναι σημαντικό να είμαστε σε θέση να εντοπίζουμε και να παρακολουθούμε τις επιδόσεις τους.

Με το BatteryMon, η παρακολούθηση της κατάστασης της μπαταρίας του φορητού σας υπολογιστή ή του UPS δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Τέλος, κάνοντας κλικ με το ποντίκι σας στο γράφημα ελαχιστοποιείτε την εφαρμογή και εμφανίζεται πλέον στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας ως μπάρα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .