//Add More external stylesheets Breadboard Simulator : Δωρεάν εφαρμογή προσομοίωσης ηλεκτρονικών κυκλωμάτων



Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Breadboard Simulator : Δωρεάν εφαρμογή προσομοίωσης ηλεκτρονικών κυκλωμάτων

read

Η ψηφιακή προσομοίωση είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τους μηχανικούς και τους σχεδιαστές που εργάζονται σε ηλεκτρονικά κυκλώματα. Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους προσομοίωσης είναι ο χρήση ενός breadboard simulator,

Είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για μηχανικούς και σχεδιαστές που ασχολούνται με ηλεκτρονικά κυκλώματα. Με τη δυνατότητα προσομοίωσης πραγματικών κυκλωμάτων και την εύχρηστη διεπαφή, κάνει τη διαδικασία σχεδίασης και ανάλυσης κυκλωμάτων πιο εύκολη και αποτελεσματική από ποτέ.

Διαθέτει, ένα απλό στη χρήση περιβάλλον χρήστη και υποστηρίζει πολλά υλικά που χρησιμοποιούνται συνήθως σε ηλεκτρονικά σχολικά συστήματα, όπως: Αντιστάσεις (με ζώνες χρώματος), πυκνωτές, δια δραστικές εισόδους όπως διακόπτες, ποτενσιόμετρα και LDR, δίοδούς, διπολικά τρανζίστορ, MOSFETs, αναλογικά ICs: Op-amp, 555 χρονοδιακόπτες, ψηφιακά ολοκληρωμένα κυκλώματα: λογικές πύλες, αναστολείς, μετρητές, αποκωδικοποιητές οθόνης και άλλα.

Όλες οι προσομοιώσεις είναι σε πραγματικό χρόνο και διαδραστικές, έτσι οι εναλλασσόμενοι διακόπτες ή ποτενσιόμετρα θα ενημερώσουν αμέσως την προσομοίωση και τα LED στην οθόνη θα αντικατοπτρίζουν την τρέχουσα κατάσταση της προσομοίωσης.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Breadboard Simulator
(αποθήκευση συνδέσμου ως)


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .