//Add More external stylesheets Shutter Lite : Ισχυρό εργαλείο προγραμματισμού εργασιών



Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Shutter Lite : Ισχυρό εργαλείο προγραμματισμού εργασιών

read

Σήμερα, θα σας παρουσιάσω ένα μικρό, αλλά ισχυρό εργαλείο που έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τις οθόνες σας: το Shutter Lite.

Ας ξεκινήσουμε με το βασικά. Τι ακριβώς είναι το Shutter Lite; Πρόκειται για μια ελαφριά, αλλά πανίσχυρη εφαρμογή που προσφέρεται από την den4b  μια ιστοσελίδα γνωστή για την ανάπτυξη πρακτικών εργαλείων λογισμικού. Το Shutter Lite είναι η απάντηση για όλους εκείνους που αναζητούν έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο για να προγραμματίσουν διάφορες ενέργειες στον υπολογιστή τους.

Με το Shutter Lite, μπορείτε να ορίσετε συγκεκριμένες ενέργειες - όπως το κλείσιμο της οθόνης, την αναστολή της λειτουργίας του υπολογιστή, την απενεργοποίηση του ήχου, και πολλές άλλες - να εκτελούνται αυτόματα βάσει διάφορων κριτηρίων, όπως το χρόνο, τη δραστηριότητα του CPU, την αλλαγή του δικτύου, και άλλα.

Το μενού του είναι φιλικό  και εύκολο στη χρήση, κάτι που το καθιστά ιδανικό ακόμη και για τους λιγότερο τεχνικά καταρτισμένους χρήστες. Είναι αρκετά ευέλικτο για να χειριστεί μια ευρεία γκάμα εργασιών και αρκετά δυνατό για να εκπληρώσει τις απαιτήσεις των πιο απαιτητικών power users.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Shutter Lite είναι η ικανότητά του να ενσωματώνει πολλαπλές ενέργειες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε συνθήκες που, όταν εκπληρωθούν, θα εκτελέσουν μια σειρά από ενέργειες σε μια προκαθορισμένη σειρά. 

Η δύναμη και η ευελιξία αυτής της λειτουργίας είναι απλά ασυναγώνιστη. Μπορείτε να κλείσετε αυτόματα τον υπολογιστή σας, (επανεκκίνηση, αποσύνδεση κ.λ.π) μέσα από το χρονόμετρο της εφαρμογής. Ρυθμίστε το για παράδειγμα στα 10 λεπτά, επιλέξτε το "Shutdown" κάντε κλικ στο Start και το πρόγραμμα θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα. 

Αυτό είναι όμως είναι μόνο η αρχή. Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα ώστε να ενεργοποιήσετε αυτές τις επιλογές σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή όταν για παράδειγμα η χρήση της CPU πέσει κάτω από ένα συγκεκριμένο επίπεδο, όταν ένας χρήστης δεν έχει δραστηριοποιηθεί για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όταν το επίπεδο της μπαταρίας πέσει κάτω από ένα ορισμένο ποσό, όταν ένα παράθυρο ή μια διαδικασία σταματά, και πολλά άλλα. Στην δωρεάν έκδοση μπορείτε να αποθηκεύσετε μέχρι 5 προεπιλογές, να χρησιμοποιήσετε 5 συμβάντα και 5 ενέργειες
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Shutter Lite


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .