//Add More external stylesheets Altap Salamander : Δωρεάν διαχειριστής αρχείων για τα Windows



Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Altap Salamander : Δωρεάν διαχειριστής αρχείων για τα Windows

read

Το Altap Salamander είναι μία δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης αρχείων με έξυπνη διασύνδεση, που περιλαμβάνει όλες τις δημοφιλείς μορφές αρχείων καθώς και υποστήριξη για κοινά αρχεία και έχει ενσωματωμένους FTP και SFTP Clients (συμπεριλαμβανομένων όλων των plugins) από την έκδοση 4.0 έγινε δωρεάν τόσο για εμπορική όσο και για μη εμπορική χρήση. Οι χρήστες παλαιότερων εκδόσεων Salamander μπορούν να κάνουν αναβάθμιση στην έκδοση 4.0 χωρίς χρέωση. 

Η έκδοση 4.0 απαιτεί Windows 7 ή νεότερη έκδοση. Υποστηρίζονται τα πιο δημοφιλή πρωτόκολλα δικτύου όπως FTP, FTPS, SCP ή SFTP. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο κωδικοποιητή κωδικών πρόσβασης και δυνατότητα προστασίας των ευαίσθητων αρχείων σας με ισχυρούς αλγόριθμους κρυπτογράφησης.

Η ανοικτή αρχιτεκτονική επιτρέπει την επέκταση του Altap Salamander με προσαρμοσμένες προσθήκες ή την αυτοματοποίηση κοινών εργασιών χρησιμοποιώντας σενάρια γραμμένα σε οποιαδήποτε γλώσσα που υποστηρίζεται από τον ξενιστή Script των Windows, όπως JScript ή VBScript. Τέλος, το Altap Salamander έχει ενσωματωμένα πολύ  χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως το File Comparator, το Undelete plugin για την ανάκτηση αρχείων και άλλα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .