//Add More external stylesheets X-Mouse Button Control : Προσθέστε περισσότερες δυνατότητες στο ποντίκι σας



Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

X-Mouse Button Control : Προσθέστε περισσότερες δυνατότητες στο ποντίκι σας

read

Το X-Mouse Button Control είναι ένα δωρεάν λογισμικό για τα Windows που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε και να επεκτείνετε τις δυνατότητες του ποντικιού σας. Σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προφίλ για εφαρμογές και να ρυθμίσετε εκ νέου τη συμπεριφορά του ποντικιού σας για μεμονωμένες εφαρμογές. 

Για κάθε προφίλ μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε έως και 5 στρώματα διαφορετικών διαμορφώσεων κουμπιών, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε μεταξύ των πλήκτρων. 

Από προεπιλογή, τα προφίλ ενεργοποιούνται αυτόματα καθώς το ποντίκι μετακινείται πάνω από το καθορισμένο παράθυρο ή την εφαρμογή. Αυτό έχει πολλές χρήσεις, για παράδειγμα την αλλαγή της συμπεριφοράς του ποντικιού σε ορισμένα παράθυρα.

Στα παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν εγγενώς το 4ο και το 5ο κουμπί του ποντικιού, μπορείτε να το αντιστοιχίσετε σε πλήκτρα για κάθε κουμπί.

Για να εγκαταστήσετε το ελληνικό μενού κατεβάστε την ελληνική γλώσσα  αντιγράψτε το αρχείο Greek.xmbclp στο φάκελο της εφαρμογής και ενεργοποιήστε τη από τις ρυθμίσεις. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή X-Mouse Button Control


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .