//Add More external stylesheets Radmin VPN : Aσφαλής πρόσβαση σε απομακρυσμένο υπολογιστή



Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Radmin VPN : Aσφαλής πρόσβαση σε απομακρυσμένο υπολογιστή

read

Το  Radmin VPN σάς επιτρέπει από οπουδήποτε, το σπίτι, το ξενοδοχείο ή το αεροδρόμιο. Οι πόροι του δικτύου σας – τα αρχεία, οι εφαρμογές και τα email σας είναι μόλις ένα κλικ μακριά, όπου και αν πάτε. Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μια ασφαλή σύνδεση μεταξύ υπολογιστών στο Internet, ακριβώς όπως εάν συνδέονταν μέσω ενός LAN. Το Radmin VPN επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν υπολογιστές σε ένα εικονικό δίκτυο (VPN). Οι υπολογιστές σε ένα τέτοιο δίκτυο λειτουργούν όπως όταν συνδέονται σε ένα δίκτυο LAN και σας σάς επιτρέπει να εργάζεστε στον απομακρυσμένο υπολογιστή ακριβώς σαν να καθόσασταν μπροστά του. Παρέχει, εύκολη ρύθμιση και διαχείριση δημιουργία,  κατανεμημένων ομάδων ώστε να δημιουργήσετε ένα ενιαίο δίκτυο ανεξάρτητα του πόσο μακριά βρίσκεστε μεταξύ σας.

Βήματα από τον υπολογιστή ελέγχου

1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση του Radmin VPN στον υπολογιστή σας  και πατήστε στο το κουμπί   Δημιουργία δικτύου. Πληκτρολογήστε το όνομα του δικτύου σας και καθορίστε ένα κωδικό.

Βήματα για τον ελεγχόμενο υπολογιστή

1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση του Radmin VPN στον απομακρυσμένο υπολογιστή, τρέξτε το λογισμικό και πατήστε το κουμπί εγκατάσταση του Radmin Server.
2. Μόλις εγκατασταθεί, κάντε κλικ στο εικονίδιο του που θα το βρείτε κάτω δεξιά στην μπάρα εργασίας, κάντε κλικ στο δικαιώματα και μετά κλικ ξανά στο κουμπί δικαιώματα στο μικρό παράθυρο που θα δείτε. Προσθέστε τώρα το Username και τον κωδικό που βάλατε στην αρχική ρύθμιση του τοπικού σας υπολογιστή και σώστε την επιλογή σας.


Σύνδεση υπολογιστών

Αφού ολοκληρώσατε και την ρύθμιση αυτή για να συνδεθείτε τώρα από τον πρώτο υπολογιστή  κάντε δεξί κλικ στο όνομα του υπολογιστή στο μενού της εφαρμογής και επιλέξτε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε, στην επόμενη καρτέλα, πληκτρολογήστε το username και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε με



Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .