Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Sqirlz Water Reflections : Προσθέστε εφέ κυματισμού βροχής και χιονιού στις φωτογραφίες σαςΠρόκειται για ένα πολύ απλό πρόγραμμα με το οποίο θα δώσετε ζωή στις φωτογραφίες σας, να προσθέσετε δηλαδή τον κυματισμό του νερού και βροχή ή χιόνι. Επιλέξτε από μια ποικιλία σχημάτων κυματισμός και επιλέξτε τις λεπτομέρειες όπως είναι το μέγεθος του κύματος, τη διαφάνεια του νερού και την κατεύθυνση της ροής.

Οι σταγόνες της βροχής και νιφάδες του χιονιού μπορούν να προσαρμοστούν με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένων του μεγέθους, της ταχύτητας, της κατεύθυνσης της διαφάνειας και της σκηνής του εφέ βάθους. Οι κινούμενες εικόνες μπορούν να αποθηκευτούν ως αρχεία Macromedia Flash (SWF), κινούμενα αρχεία GIF, AVI βίντεο κλιπ, αλλά και bitmap, JPEG, PNG και TIFF αρχεία. 

Για να δουλέψετε με την εφαρμογή, αφού την τρέξετε, επιλέξτε την φωτογραφία που θα επεξεργαστείτε και πατήστε στο κόκκινο κύκλο που βλέπετε.


Με αριστερό κλικ στο ποντίκι σας καθορίστε τις γραμμές μέσα στις οποίες θα εμφανίζεται το εφέ σας και μετά πατήστε στο κίτρινο βελάκι.


Από εκεί και μετά ανάλογα με τη φωτογραφία σας επιλέξτε το κατάλληλο εφέ, για παράδειγμα εμείς επιλέξαμε βροχή.


Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να δείτε το εφέ και πατήστε στο εφέ της βροχής για να προσθέσετε περισσότερες λεπτομέρειες. Στην ιστοσελίδα του δημιουργού  θα βρείτε δύο εκπαιδευτικά βίντεο  με περισσότερες λεπτομέρειες.


Τέλος επιλέξτε να σώστε την εικόνα σας ως αρχείο βίντεο, flash ή Gif animation.  Δείτε το σε δράση  σε μία άλλη φωτογραφία μας εδώ

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Sqirlz Water Reflections : Προσθέστε εφέ κυματισμού βροχής και χιονιού στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Sqirlz Water Reflections : Προσθέστε εφέ κυματισμού βροχής και χιονιού στις φωτογραφίες σας" Πρόκειται για ένα πολύ απλό πρόγραμμα με το οποίο θα δώσετε ζωή στις φωτογραφίες σας, να προσθέσετε δηλαδή τον κυματισμό του νερού και...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>