PDF Compressor : Δωρεάν λογισμικό για τη συμπίεση αρχείων PDF



Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

PDF Compressor : Δωρεάν λογισμικό για τη συμπίεση αρχείων PDF

read

Πολύ συχνά τα αρχεία PDF περιέχουν σαρώσεις μεγάλου μεγέθους και άλλα γραφικά. Τα περισσότερα από τα αρχεία PDF έχουν κακή και αναποτελεσματική κωδικοποίηση, γεγονός που οδηγεί σε μεγάλο μέγεθος αρχείου. Το PDF Compressor είναι ένα λογισμικό για τη συμπίεση αρχείων PDF που χρησιμοποιεί τους πιο προηγμένους αλγόριθμους και τεχνολογία συμπίεσης PDF. 

Περιέχει την πιο ισχυρή και ευέλικτη μηχανή συμπίεσης PDF, ειδικά βελτιστοποιημένη για υψηλότερη ποιότητα εικόνας και  σας επιτρέπει να μειώσετε σημαντικά τα μεγέθη αρχείων των εγγράφων PDF . 

Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την προετοιμασία αρχείων PDF για δημοσίευση ή αποθήκευση. Το PDF Compressor μπορεί να μειώσει εντυπωσιακά τα μεγέθη αρχείων των εγγράφων PDF. Τα μικρότερα αρχεία καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο αποθήκευσης και μπορούμε να τα ανεβάσουμε και να τα κατεβάσουμε πιο γρήγορα από το διαδίκτυο. Επίσης επιτυγχάνουμε ταχύτερη αποστολή e-mail σε μικρότερα έγγραφα PDF - αποφεύγοντας την υπέρβαση των ορίων μεγέθους.

Θέλετε να μετατρέψετε εικόνες JPG σε αρχεία PDF; Απλώς επιλέξτε τη λειτουργία Image-to-PDF και μετατρέψτε όσες εικόνες σε όλες τις δημοφιλείς μορφές γραφικών σε αρχεία PDF θέλετε. Μερικές φορές υπάρχει ανάγκη να διατηρείτε τα σχετικά έγγραφα PDF μαζί. Με τον συμπιεστή PDF  μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε πολλά αρχεία PDF σε ένα αρχείο PDF . 

Φυσικά, το αρχείο PDF που προκύπτει θα συμπιεστεί. Η εφαρμογή, είναι σε θέση να λειτουργεί με γραμμή εντολών χωρίς διεπαφή χρήστη. Αυτό σας επιτρέπει να προγραμματίζετε ή να αυτοματοποιείτε εργασίες συμπίεσης και επιτρέπει τη χρήση του διακομιστή του. Όπως όλο το λογισμικό συμπίεσης υποστηρίζει τη χρήση προφίλ συμπίεσης και υποστηρίζει λειτουργία  μαζικής επεξεργασίας . 

Με αυτές τις δυνατότητες, η επεξεργασία διαφόρων ομάδων εγγράφων PDF γίνεται γρήγορη, εύκολη και αποτελεσματική.  Στις δοκιμές που κάναμε συμπιέσαμε ένα αρχείο μεγέθους 17MB στα 9.5 Mb. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή PDF Compressor

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .