21 Νοεμβρίου 2017

Glasswire : Εφαρμογή ασφαλείας για τα windows για ανεπιθύμητους εισβολείς.
- To GlassWire είναι μία εφαρμογή ασφαλείας για τα windows που εμφανίζει τη δραστηριότητα του δικτύου σας σε ένα απλό γράφημα, ενώ ψάχνει για κάποια ασυνήθιστη συμπεριφορά στο διαδίκτυο, που θα μπορούσε να είναι ίσως κακόβουλο λογισμικό ή κάποια απόπειρα παραβίασης της ιδιωτικότητά σας. Εμφανίζει την τρέχουσα και παρελθούσα δραστηριότητα του δικτύου σας με βάση τον τύπο της κυκλοφορίας, την εφαρμογή και τη γεωγραφική του θέση σε ένα απλό πίνακα εμφανίζοντας μία γραφική παράσταση.

 - Η εφαρμογή σας επιτρέπει να δείτε ποιες εφαρμογές στέλνουν δεδομένα μέσω Internet και σας δείχνει την πλήρη διαδρομή τους. Παρακολουθεί την ασφάλεια του δικτύου των Windows για τομείς ή διευθύνσεις IP που είναι γνωστές ως εν δυνάμει απειλές, την δικτύωση, τυχόν αλλαγές του συστήματος αρχείων σας, ασυνήθιστες μεταβολές και άλλα. Εδώ όμως θα πρέπει να διευκρινήσουμε κάτι, το GlassWire δεν είναι antivirus, είναι απλά ένα πρόγραμμα ασφαλείας που συνεργάζεται με το antivirus σας και σας παρέχει μία επιπλέον προστασία μία επιπλέον γραμμή άμυνας θα έλεγα, απέναντι στους ανεπιθύμητους εισβολείς.- Ενα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα της εφαρμογής είναι το ότι βλέπει τις εφαρμογές που έχουν πρόσβαση στο Internet και αν διαπιστώσετε ότι κάτι δεν πάει καλά σας ενημερώνει μέσω της καρτέλας alert εμφανίζοντας παράλληλα και και μία μικρή καρτέλα με το συμβάν. Ετσι αν διαπιστώσετε ότι η συγκεκριμένη δραστηριότητα σας είναι άγνωστη μπορείτε να αποκλείσετε και να κλειδώσετε αμέσως την πρόσβαση της στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας την καρτέλα του λογισμικού τείχους προστασίας.

-  Για να το επιτύχετε αυτό πατήστε από το μενού της εφαρμογής στο κουμπί FIrewall και κλικάρετε την μικρό εικονίδιο με μορφή φλόγας που υπάρχει στα αριστερά κάθε εφαρμογής που επικοινωνεί με το διαδίκτυο, με το ίδιο τρόπο, κάνοντας κλικ ξανά επάνω στο ίδιο εικονίδιο μπορείτε να την ξεκλειδώσετε. Δείτε το στην παρακάτω φωτογραφία. 

GlassWire 1.2.120

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Glasswire : Εφαρμογή ασφαλείας για τα windows για ανεπιθύμητους εισβολείς.
4/ 5 stars - "Glasswire : Εφαρμογή ασφαλείας για τα windows για ανεπιθύμητους εισβολείς. " - To GlassWire είναι μία εφαρμογή ασφαλείας για τα windows που εμφανίζει τη δραστηριότητα του δικτύου σας σε ένα απλό γράφημ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>