//Add More external stylesheets Express Animate : Προσθέστε εφέ σε εικόνες και βίντεο



Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Express Animate : Προσθέστε εφέ σε εικόνες και βίντεο

read

Δημιουργήστε κινούμενα σχέδια για τα βίντεο σας, εφαρμόστε ψηφιακά εφέ σε κινούμενες εικόνες και βίντεο με την χρήση των βασικών καρέ ώστε να δημιουργήσετε μία ομαλή μετάβαση κίνησης.

Τα αντικείμενα μπορούν να μετακινηθούν, να αλλάζουν μέγεθος, να περιστρέφονται κ.λ.π. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε ψηφιακά εφέ, όπως φωτεινότητα, αντίθεση, να δημιουργήστε κινούμενες φυσαλίδες κείμενου να προσθέσετε κομμάτια ήχου ή αρχεία ήχου αλλά και να προσθέσετε εφέ σε ηχητικά κομμάτια. 

Τέλος μπορείτε να σώσετε τις δημιουργίες σας σε βίντεο, flash ή κινούμενα γραφικά (Gifs), στο βίντεο σας. 

Το Express Animate είναι ένα λογισμικό κινούμενης εικόνας που σας δίνει τη δυνατότητα να ζωντανέψετε τα σχήματα, το κείμενο και τις εικόνες. σας και τέλος μπορείτε να βελτιώσετε τα έργα κινηματογραφικών ταινιών σας  χρησιμοποιώντας πλαίσια, μάσκες, ψεύτικα αντικείμενα και πολλά άλλα. Η δωρεάν του έκδοση έχει κάποιους περιορισμούς.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .