AVS Document Converter : Μετατροπέας εγγράφων PDF, DOCX, DOC, TXT, ODT, ePub, MOBI.



Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

AVS Document Converter : Μετατροπέας εγγράφων PDF, DOCX, DOC, TXT, ODT, ePub, MOBI.

read

Πρόκειται ίσως για μία από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές γραφείου που μπορεί να μας βοηθήσει να μετατρέψουμε με μεγάλη ευκολία αρχεία εγγράφων μεταξύ τους, όπως για παράδειγμα DOC, PDF, DOCX, RTF, TXT, HTML και άλλα. 

Μεταξύ των μορφών κειμένου που μπορεί να μετατρέψει είναι η μορφή EPUB, έτσι σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήστε εύκολα τα δικά σας ηλεκτρονικά βιβλία. Δημιουργήστε κωδικούς πρόσβασης για να προστατεύσετε τα έγγραφα PDF σας.

Εφαρμόστε περιορισμούς για την επεξεργασία, την αντιγραφή ή την εκτύπωση των εγγράφων σας από τους παραλήπτες. Μετατρέψτε τα αρχεία σας μεταξύ DOC, PDF, DOCX, ODT, RTF, TXT, HTML και άλλων. Μετατρέψτε το PDF σε Word, DOCX, DOC και άλλα. Μεταφέρετε αρχεία κειμένου σε e-Pub, MOBI, FB2 και δημιουργήστε εύκολα τα δικά σας ηλεκτρονικά βιβλία και προσθέστε το προσωπικό σας υδατογράφημα στα αρχεία εγγράφων σας.

Μπορεί να διαβάσει έγραφα σε μορφές:  PDF, HTML, HTM, MHT, RTF, DOC, DOCX, ODT, PPT, PPTX, TXT, TIFF, TIF, EPUB, MOBI, FB2, DjVu, XPS.
Μπορεί να μετατρέψει έγραφα σε μορφές : PDF, HTML, MHT, RTF, DOC, DOCX, ODT, TXT, GIF, JPEG, PNG, TIFF, EPUB, MOBI, FB2.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή AVS Document Converter

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .