//Add More external stylesheets

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

AVS Document Converter : Δωρεάν μετατροπέας εγγράφων

read

Το AVS Document Converter είναι ένα πρόγραμμα μετατροπής εγγράφων που προσφέρει μια εύκολη και γρήγορη λύση για τη μετατροπή  εγγράφων. Είτε πρόκειται για μετατροπή αρχείων κειμένου, εικόνων ή PDF, το AVS Document Converter καλύπτει μια ευρεία γκάμα μορφών αρχείων, κάνοντας τη ζωή σας ευκολότερη.

Μια από τις βασικές δυνατότητες του AVS Document Converter είναι η δυνατότητα μετατροπής αρχείων PDF σε άλλους δημοφιλείς τύπους αρχείων εγγράφων, όπως Word, Excel, HTML και πολλά άλλα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν χρειάζεστε να επεξεργαστείτε περιεχόμενο από PDF αρχεία σε άλλες μορφές για περαιτέρω επεξεργασία.

Επιπλέον,  διαθέτει δυνατότητες μετατροπής εικόνων και αρχείων κειμένου σε διάφορους τύπους αρχείων επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τα αρχεία σας στις ανάγκες σας. 

Πρόκειται ίσως για μία από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές γραφείου που μπορεί να μας βοηθήσει να μετατρέψουμε με μεγάλη ευκολία αρχεία εγγράφων μεταξύ τους, όπως για παράδειγμα DOC, PDF, DOCX, RTF, TXT, HTML και άλλα. 

Μεταξύ των μορφών κειμένου που μπορεί να μετατρέψει είναι η μορφή EPUB, έτσι σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήστε εύκολα τα δικά σας ηλεκτρονικά βιβλία. Δημιουργήστε κωδικούς πρόσβασης για να προστατεύσετε τα έγγραφα PDF σας.

Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε και κάποιους  περιορισμούς για την επεξεργασία, την αντιγραφή ή την εκτύπωση των εγγράφων σας από τους παραλήπτες. Μετατρέψτε τα αρχεία σας μεταξύ DOC, PDF, DOCX, ODT, RTF, TXT, HTML και άλλων. Μετατρέψτε το PDF σε Word, DOCX, DOC και άλλα. Μεταφέρετε αρχεία κειμένου σε e-Pub, MOBI, FB2 και δημιουργήστε εύκολα τα δικά σας ηλεκτρονικά βιβλία και προσθέστε το προσωπικό σας υδατογράφημα στα αρχεία εγγράφων σας.

Μπορεί να διαβάσει έγραφα σε μορφές:  PDF, HTML, HTM, MHT, RTF, DOC, DOCX, ODT, PPT, PPTX, TXT, TIFF, TIF, EPUB, MOBI, FB2, DjVu, XPS.

Μπορεί να μετατρέψει έγραφα σε μορφές : PDF, HTML, MHT, RTF, DOC, DOCX, ODT, TXT, GIF, JPEG, PNG, TIFF, EPUB, MOBI, FB2.

Συνοψίζοντας,  με μια φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και απλές διαδικασίες μετατροπής, το AVS Document Converter είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για κάθε χρήστη.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή AVS Document Converter


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .