Samsung Max : Εξοικονομείστε πολύτιμα δεδομένα σας στο κινητό σας



Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Samsung Max : Εξοικονομείστε πολύτιμα δεδομένα σας στο κινητό σας

read

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να εξοικονομείστε πολύτιμα δεδομένα σας στο κινητό σας και να προστατεύσετε την σύνδεσή σας. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να παρακολουθήσετε και να ελέγξετε τις εφαρμογές σας σχετικά με την κατανάλωση των δεδομένων και Wi-F και να μπλοκάρετε  δεδομένα στο υπόβαθρο για οποιαδήποτε εφαρμογή. 

Το Samsung Max σας συμβουλεύει όταν οι εφαρμογές καταναλώνουν πολύ μεγάλο όγκο δεδομένων υπόβαθρο, και σας δίνει τον έλεγχο για να επιτρέψετε ή να μπλοκάρετε την πρόσβαση των συγκεκριμένων εφαρμογών στο διαδίκτυο. 

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί επίσης υπερ-ασφαλείς και κρυπτογραφημένες συνδέσεις όταν συνδέεστε σε δημόσια Wi-Fi για να εξασφαλίσει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα Ακόμη, μπορείτε να επιλέξετε ανώνυμη περιήγηση σε όλες τις εφαρμογές σας για να αποφύγετε τις στοχευμένες διαφημίσεις.

Με την διαχείριση των δεδομένων σας από την εφαρμογή το σύνολο της κίνησης δικτύου σας από τις εφαρμογές σας συμπιέζεται και κρυπτογραφείται από τους διακομιστές της Samsung Max πριν φτάσει στη συσκευή σας προσφέροντας σας ασφαλή σύνδεση με το δίκτυο που σημαίνει ότι ακόμα και όταν βρίσκεστε σε οποιοδήποτε κοινόχρηστο Wi-Fi προσωπικά σας στοιχεία προστατεύονται.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .