//Add More external stylesheets AVK Video Converter : Μετατρέψτε βίντεο για φορητές συσκευές και smartphones



Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

AVK Video Converter : Μετατρέψτε βίντεο για φορητές συσκευές και smartphones

read

Το AVK Video Converter είναι μία δωρεάν εφαρμογή μετατροπής αρχείων βίντεο με την βοήθεια της οποίας μπορείτε να ενσωματώσετε κωδικοποιητές HD βίντεο (συμπεριλαμβανομένων αρχείων AVCHD, TS, TOD, AVI HD, M2TS κ.λ.π.), AVI, MP4, WMV, Blu-ray, 3GP, DVD, VOB, MPEG, H.263 / MS, MKV, FLV, κ.λ.π. και να μετατρέψετε αρχεία βίντεο για διάφορες συσκευές. 

Η εφαρμογή περιλαμβάνει έτοιμες προεπιλογές για τη μετατροπή βίντεο για διάφορες συσκευές όπως iPhone, iPad, iPod Touch, Samsung, tablet Android, Sony PSP, Amazon Kindle, smartphones, φορητές συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων κλπ αλλά παρέχει και τη δυνατότητα να μετατρέψτε και να μοιραστείτε τα βίντεο σας στο Web. 

Τέλος, ενσωματώνει επίσης μια επιλογή για τη συγχώνευση όλων των αρχείων βίντεο σε ένα μόνο στοιχείο, καθώς και την προεπισκόπηση αυτών με ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή AVK Video Converter


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .