//Add More external stylesheets Multcloud : Eνοποιήστε και μεταφέρετε αρχεία σε Online υπηρεσίες αποθήκευσης



Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Multcloud : Eνοποιήστε και μεταφέρετε αρχεία σε Online υπηρεσίες αποθήκευσης

read

Οι υπηρεσίες online αποθήκευσης γίνονται ολοένα και πιο χρήσιμες στη δουλειά μας ή την καθημερινή μας ζωή και πολλοί από εμάς έχουν περισσότερους από έναν λογαριασμούς cloud drive. Ωστόσο, αυτό έχει επίσης οδηγήσει σε δυσκολία διαχείρισης όλων αυτών των αρχείων σε διαφορετικές υπηρεσίες cloud, ειδικά όταν πρέπει να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ τους.

Το MultCloud είναι ένας διαδικτυακός διαχειριστής νέφους που σας επιτρέπει να μεταφέρετε δεδομένα μέσω υπηρεσιών cloud ή online storage (π.χ. Google Drive, Dropbox, OneDrive, box, MEGA κ.λπ.) και να έχετε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σας στο διαδίκτυο με μια ενιαία σύνδεση.

Το MultCloud αποτελεί μία μοναδική online εφαρμογή που μας δίνει τη δυνατότητα να τους ενοποιήσουμε και να τους διαχειριστούμε. Για παράδειγμα αν έχετε λογαριασμό στο Dropbox, SkyDrive, και το Google Drive, η στο Dropbox μπορείτε να τους διαχειριστείτε και αντιγράψετε αρχεία από τον ένα στον άλλο.

Εννοείται ότι πριν από θα πρέπει να έχουμε εγγραφεί στους συγκεκριμένους παρόχους αποθήκευσης και να έχουμε ή να φτιάξουμε κάποιο λογαριασμό. Υποστηρίζει τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες Cloud όπως Google Drive, Dropbox, Box.net, Skydrive, Amazon S3, SugarSync, OneDrive, Box, Yandex και πολλούς άλλους.

Το MultCloud υποστηρίζει τη μεταφορά χρονοδιαγράμματος για την ανανέωση των περιεχομένων στα άλλα σύννεφα μετά από κάθε συγκεκριμένη χρονική περίοδο, παράλληλη μεταφορά για μεταφορά ταυτόχρονα πολλαπλών εργασιών, μεταφορά μετάδοσης για μεταφορά δεδομένων όταν ο υπολογιστής είναι εκτός λειτουργίας, διαχείριση εργασιών καθώς και προβολή καταγραφών. 

Το MultCloud συγχρονίζει δύο σύννεφα ή καταλόγους σε δύο σύννεφα μέσω συγχρονισμού συγχρονισμού, αμφίδρομο συγχρονισμό, απλό συγχρονισμό, συγχρονισμό καθρέφτη, συγχρονισμό μετακίνησης, συσσωρευμένο συγχρονισμό, συγχρονισμό ενημέρωσης, συγχρονισμό εφεδρικής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, συγχρονισμό πλήρους αντιγραφής όλων των εννέα τρόπων. 

Επιπλέον, υποστηρίζει προβολή συγχρονισμού χρονοδιαγράμματος, διαχειριστή εργασιών και προβολή αρχείων καταγραφής. Μπορεί να διαχειριστεί πολλές αποθήκες cloud  με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε στον Windows Explorer, συμπεριλαμβανομένων μεταφορτώσεων, λήψεων, διαγραφής, μετονομασίας, προεπισκόπισης αρχείων σύννεφου, δημιουργία νέου φακέλου κοινή χρήση, μετακίνηση, περικοπή, αντιγραφή & επικόλληση αρχείων στο σύννεφο.

Μπορεί επίσης να συνδυάσει πολλαπλές αποθήκες σύννεφων που ανήκουν σε διαφορετικές μονάδες σύννεφων σε μία και να σας κάνουν να τις χρησιμοποιήσετε σαν σε ένα cloud drive. Στην δωρεάν του έκδοση σας προσφέρει 50GB κίνηση δεδομένων κάθε μήνα.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .