Screenshot Captor : Η καλύτερη εφαρμογή για λήψη και σχολιασμό στιγμιότυπων οθόνης



Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Screenshot Captor : Η καλύτερη εφαρμογή για λήψη και σχολιασμό στιγμιότυπων οθόνης

read

Πρόκειται ίσως, για ένα από τα καλύτερα εργαλεία για την σύλληψη, το χειρισμό, το σχολιασμό και την κοινή χρήση στιγμιότυπων οθόνης. Είναι διαφορετικό από τα άλλα βοηθητικά προγράμματα οθόνης. 

Βελτιστοποιημένο για λήψη πολλών στιγμιότυπων οθόνης τρέχει στο υπόβαθρο μέχρι να το χρειαστείτε. Εύκολη αυτόματη φόρτωση screenshots σε υπηρεσίες φιλοξενίας εικόνων και εύκολη αποστολή μηνυμάτων οθόνης σε φίλους

Με νέα προαιρετική μπάρα σύνδεσης γρήγορης λήψης και διαλόγου λήψης μετά τη λήψη. Με ειδικά εφέ, όπως η αυτόματη ενεργή ενίσχυση των παραθύρων, η μαζική συγκόλληση άκρων, η pixelation, η έξυπνη απομάκρυνση κειμένου και πολλά άλλα. 

Έξυπνη αυτονομία αρχείων, εύκολη μετονομασία και μετατροπή μορφής. αυτόματη έκδοση αρχείων εικόνας. Δυνατότητα ενσωμάτωσης σχολιασμών κειμένου σε αρχεία ή προσθήκης λεζάντων σε εικόνες και εκτυπώσεις. 

Το πρόγραμμα περιήγησης αρχείων μικρογραφιών πλευρικής εργαλειοθήκης παρέχει λειτουργίες πλήρους κελύφους, υποστήριξη μεταφοράς και απόθεσης. Η εφαρμογή είναι απολύτως δωρεάν, ωστόσο αν σας αρέσει μπορείτε να δωρίσετε  κάποιο μικρό χρηματικό ποσό στον δημιουργό του.

Για να αποκτήσετε το κλειδί της εφαρμογής απλά κάντε κλικ επάνω στην σχετική επιλογή όταν ανοίξετε για πρώτη φορά το πρόγραμμα όπου θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του δημιουργού της εφαρμογής  θα αντιγράψετε το κλειδί που θα σας δοθεί και έτσι θα ενεργοποιήσετε το προϊόν.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Screenshot Captor

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .