//Add More external stylesheets Manager Free Accounting Software : Δωρεάν επαγγελματικό πρόγραμμα λογιστικής



Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Manager Free Accounting Software : Δωρεάν επαγγελματικό πρόγραμμα λογιστικής

read

Τo Manager Free Accounting Software Manager είναι λογισμικό λογιστικής που τρέχει σε Windows, mac και Linux. Διαθέτει ένα διαισθητικό και πρωτοποριακό περιβάλλον εργασίας με λειτουργικές μονάδες όπως ταμειακά βιβλία, τιμολόγια, απαιτήσεις, πληρωτέα ποσά, φόρους αλλά και ολοκληρωμένες οικονομικές εκθέσεις. Είτε από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, είτε από φορητό υπολογιστή, tablet ή smartphone μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα λογιστικά σας δεδομένα από οπουδήποτε με ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Μοιραστείτε την πρόσβαση με την ομάδα σας οπότε ο καθένας έχει πρόσβαση στους ίδιους αριθμούς ταυτόχρονα όποτε το χρειάζεται. Ρυθμίστε τους χρήστες σας και δώστε τους πρόσβαση μόνο στις επιχειρήσεις και τις λειτουργίες που χρειάζονται για το ρόλο τους.  Η ομάδα πωλήσεων μπορεί να ετοιμάσει ή να εκδώσει τιμολόγια χωρίς να έχει πρόσβαση σε οποιοδήποτε άλλο τμήμα του συστήματος. Όλες οι ενημερώσεις και οι αναβαθμίσεις γίνονται αυτόματα έτσι δεν θα ανησυχείτε ποτέ για την αναγκαιότητα αναβάθμισης. Τα δεδομένα σας είναι απολύτως ασφαλή, ακόμη και αν ο υπολογιστής σας χαθεί ή κλαπεί.

Σε αντίθεση με άλλες λύσεις λογιστικής στο σύννεφο, δεν θα χάσετε ποτέ την πρόσβαση στα δεδομένα σας όταν σταματήσετε τη συνδρομή σας, καθώς μπορείτε πάντα να κάνετε λήψη πλήρους αντιγράφου ασφαλείας και να εισαγάγετε στην έκδοση επιτραπέζιων υπολογιστών δωρεάν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα για όσο θέλετε, να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες και να εισάγετε όσα δεδομένα θέλετε. Δεν υπάρχουν χρονικά όρια,  και όρια χρήσης.

Manager Free Accounting Software: 21.8.18

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X, Linux


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .