//Add More external stylesheets Asus File Manager : Ο καλύτερος διαχειριστής αρχείων για το κινητό σας



Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Asus File Manager : Ο καλύτερος διαχειριστής αρχείων για το κινητό σας

read

Διαχειριστείτε τα αρχεία στο κινητό σας απλά γρήγορα και  αποτελεσματικά. Η διαχείριση αρχείων σας βοηθά να χειριστείτε όλα τα αρχεία σας, είτε είναι αποθηκευμένα στη μνήμη της συσκευής σας, την κάρτα microSD, το τοπικό δίκτυο, και τους λογαριασμούς αποθήκευσης στο σύννεφο. Από προεπιλογή, το File Manager σας επιτρέπει να αντιγράψετε, να μετακινήσετε, να μετονομάσετε, να διαγράψετε ή να μοιραστείτε τα αρχεία από και προς οποιαδήποτε από τις αποθήκες σας.

Επίσης σας επιτρέπει να περιηγηθείτε και να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας με βάση την κατηγορία. Επιτρέπει την αναζήτηση, την πρόσβαση, αποθήκευση, μετακίνηση, διαγραφή, ή την διαμοίραση των αρχείων που είναι αποθηκευμένα στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, προς ή από μια κάρτα microSD, LAN, ή Cloud λογαριασμούς και αντίστροφα. Ωστόσο, περιλαμβάνει δύο επιπλέον χαρακτηριστικά που του προσδίδουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Το ένα είναι η δυνατότητα σύνδεσης με τον υπολογιστή σας απ΄ όπου μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε ή να ανεβάσετε αρχεία από και προς κινητό ή τον υπολογιστή σας και το δεύτερο η κρυφή βιβλιοθήκη μέσω της οποίας μπορείτε να κρύψετε τα προσωπικά σας έγγραφα ή άλλα προσωπικά δεδομένα.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .