//Add More external stylesheets Kaspersky Security Cloud-Free : Προστατεύστε τον υπολογιστή σας σε πραγματικό χρόνο από ιούς



Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Kaspersky Security Cloud-Free : Προστατεύστε τον υπολογιστή σας σε πραγματικό χρόνο από ιούς

read

Πρόκειται ίσως για ένα από τα καλύτερα προγράμματα προστασίας για τα Windows που μόλις κυκλοφόρησε την νεώτερη έκδοση του έκδοση και μάλιστα μία εξ αυτών απολύτως δωρεάν. Η βραβευμένη τεχνολογία ασφάλειας από την οποία αποτελείται αποκλείει αυτόματα τις επικίνδυνες λήψεις και σας προειδοποιεί αυτόματα για κακόβουλους ιστότοπους. Η ασφάλεια με την οποία έχει σχεδιαστεί σας προστατεύει, χωρίς να σας εμποδίζει. Με τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο που τροφοδοτούνται απευθείας από το σύννεφο, ο υπολογιστής σας προστατεύεται από τις πιο κοινές απειλές. Για να δουλέψετε με την εφαρμογή αρκεί να την κατεβάσετε και να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, από εκεί και μετά θα πρέπει να κάνετε Registration . Στην δωρεάν εκδοχή του σας προστατεύει σε πραγματικό χρόνο από ιούς και γενικά κακόβουλο λογισμικό  τοπικά στον υπολογιστή σας αλλά και κατά την περιήγησή σας στο διαδίκτυο. Στην εμπορική του έκδοση περιλαμβάνει πολλές ακόμη δυνατότητες.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .