//Add More external stylesheets Nero CoverDesigner 2019: Επαγγελματικό πρόγραμμα για το σχεδιασμό και τη δημιουργία καλυμμάτων και ετικετών



Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Nero CoverDesigner 2019: Επαγγελματικό πρόγραμμα για το σχεδιασμό και τη δημιουργία καλυμμάτων και ετικετών

read

Tο Nero Multimedia Suite αποτελεί μία από τις καλύτερες εμπορικές εφαρμογές για την εγγραφή και αντιγραφή CD, DVD και DVD και CD-ROM και όχι μόνο αφού στο πακέτο που το αποτελεί περιλαμβάνει και ένα μεγάλο αριθμό από επαγγελματικές εφαρμογές κωδικοποιητών εργαλεία συλλογών, και πολλές άλλες εφαρμογές που θα μας διευκολύνουν. Ενα από από αυτά είναι το Nero CoverDesigner, ένα φιλικό προς το χρήστη πρόγραμμα που προορίζεται για το σχεδιασμό και τη δημιουργία καλυμμάτων και ετικετών για κάθε τύπο CD και DVD.

Σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας ιδέες ή να επιλέξετε από μια ποικιλία από πρότυπα για τη δημιουργία καλυμμάτων CD, φυλλαδίων και άλλων ώστε να δώσετε σε κάθε δίσκο ξεχωριστή εμφάνιση.Μπορείτε να επιλέξετε από μία ποικιλία προτύπων ή να κάνετε εισαγωγή φωτογραφιών από από σαρωτή, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ή το Διαδίκτυο και υποστηρίζει την τεχνολογία LightScribe. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεται είναι ότι Nero CoverDesigner διατίθεται πλήρες και εντελώς δωρεάν.  Είναι λοιπόν μία καλή ευκαιρία για όσους θέλουν να έχουν στην κατοχή τους αυτό το κορυφαίο επαγγελματικό πρόγραμμα σχεδίασης και δημιουργίας καλυμμάτων κι ετικετών να το κατεβάσουν και να το εγκαταστήσουν στον υπολογιστή τους.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, κάντε  scroll στην ιστοσελίδα του δημιουργού προς το τέλος, πατήστε  το κουμπί Download Nero CoverDesigner και μετά προσθέστε το e-mail  σας.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!