Δείτε φωτογραφίες μηνύματα και ειδοποιήσεις από το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή



Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Δείτε φωτογραφίες μηνύματα και ειδοποιήσεις από το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή

read

Πρόκειται για τη γνωστή εφαρμογή "Το τηλέφωνό σας" από την microsoft που σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε άμεση πρόσβαση στις φωτογραφίες, τα κείμενα και άλλα στοιχεία του τηλεφώνου (Android) στον υπολογιστή σας. 

Έτσι λοιπόν αφού συνδέσετε το τηλέφωνό σας με τον υπολογιστή μπορείτε να έχετε πρόσβαση από αυτόν στις φωτογραφίες και τα μηνύματα σας. Ωστόσο σας δίνει τη δυνατότητα να στείλετε ή να λάβετε μηνύματα μέσω του υπολογιστή σας στο τηλέφωνό σας. 

Εν κατακλείδι, είναι αρκετά αξιόλογη εφαρμογή που πιθανώς να χρήζει περαιτέρω βελτιώσεων, αλλά που ωστόσο ακόμη και έτσι, λύνει πραγματικά τα χέρια του χρήστη. 

Αν θέλετε να προσθέσετε άλλο τηλέφωνο θα πρέπει να κάνετε έξοδο από το λογαριασμό Microsoft στο κινητό σας, και μετά να τρέξετε την εφαρμογή και να κάνετε είσοδο από το άλλο.


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .