//Add More external stylesheets

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Software Library : Παίξτε παλιά κλασικά παιχνίδια Online

read


Έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από αρχές τις δεκαετίας του 1990 όταν η Amiga μεσουρανούσε αντιμετωπίζοντας στα ίσα τον μεγάλο αντίπαλο της εποχής της τα PC. Ήταν η εποχή που οι επιτυχίες διαδέχονται η μία μετά την άλλη βάζοντας τα γυαλιά στους ογκώδεις και δύσχρηστους υπολογιστές PC με τη μαύρη οθόνη που είχαν ως κύριο λειτουργικό σύστημα το MS-DOS. Το λειτουργικό σύστημα MS-DOS κυκλοφόρησε στην αγορά το 1981 και ακολούθησαν οκτώ σημαντικές εκδόσεις του πριν σταματήσει η Microsoft την ανάπτυξη του, το 2000. 

Ήταν το βασικό προϊόν της Microsoft, που βαθμιαία την μετέτρεψε από μια εταιρία δημιουργίας γλωσσών προγραμματισμού σε μία εταιρία ανάπτυξης λογισμικού και εφαρμογών. Το MS-DOS (MicroSoft-Disk Operating System), είναι λειτουργικό σύστημα με περιβάλλον γραμμής εντoλών και δημιουργήθηκε από την Microsoft. Την δεκαετία του 1980 ήταν το επικρατέστερο λειτουργικό σύστημα για την συμβατή πλατφόρμα PC και βαθμιαία αντικαταστάθηκε από διάφορες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος Windows. 

Τα πρώτα windows (Windows 1) κυκλοφόρησαν το 1985 και φυσικά δεν έχουν καμία ομοιότητα παρά μόνο στο όνομα με τα windows του σήμερα. Εκείνη την εποχή αναδείχθηκαν και ξεχώρισαν κορυφαία παιχνίδια πολλά από τα οποία άφησαν ιστορία και τα οποία ακόμη και σήμερα έχουν πολλούς φίλους. Πολλά από αυτά φέρουν ακόμη τον τίτλο εκείνης της εποχής και έχουν επανακυκλοφορήσει ανανεωμένα και γραμμένα από τους προγραμματιστές για τα σημερινά δεδομένα.

Η συλλογή του Software Library με παιχνίδια του MS-DOS είναι ένας θησαυρός για τους λάτρεις των παλιών παιχνιδιών. Αν αναζητάτε τη νοσταλγία των παιχνιδιών που παίζατε στον παλιό σας υπολογιστή, τότε αυτή η συλλογή είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Με πάνω από 2000 παιχνίδια διαθέσιμα για λήψη προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από τίτλους για κάθε γούστο. Από περιπετειώδη παιχνίδια όπως το Prince of Persia και το Indiana Jones and the Last Crusade, μέχρι  παιχνίδια στρατηγικής όπως το Civilization και το SimCity, υπάρχει κάτι για κάθε παίκτη.

Θα τα βρείτε συγκεντρωμένα ομαδοποιημένα αλλά και με πλήρεις περιγραφές για κάθε παιχνίδι που θέλετε να παίξετε, η συλλογή περιλαμβάνει παιχνίδια δράσης, στρατηγικής, περιπέτειας και άλλα μοναδικά είδη των παιχνιδιών. Με τη χρήση του DOS Box μπορείτε να βρείτε και να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Ο τρόπος είναι εξαιρετικά απλός, πατήστε απλά επάνω στο παιχνίδι που θέλετε να παίξετε και περιμένετε λίγο μέχρι να ξεκινήσει.


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .