//Add More external stylesheets NeuShield Data Sentinel : Προστασία από τα Ransomware με την τεχνολογία Mirror Shielding



Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

NeuShield Data Sentinel : Προστασία από τα Ransomware με την τεχνολογία Mirror Shielding

read

Το Ransomware είναι ένας τύπος κακόβουλου λογισμικού που αποκλείει την πρόσβαση στα δεδομένα σας με κρυπτογράφηση ή απόκρυψη. Για να τα πάρετε πίσω, πρέπει να πληρώσετε τον εγκληματία με "λύτρα". Μετά την επίθεση, θα πρέπει να ξοδέψετε πολύτιμο χρόνο για την αποκατάσταση των δεδομένων - εάν έχετε βιώσιμη υποστήριξη.

Εάν όχι, θα πρέπει να ξαναχτίσετε τον υπολογιστή σας από την αρχή. Και αν έχετε μια μικρή επιχείρηση, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε πιθανές αγωγές από πελάτες που έχουν χάσει την πρόσβαση σε δεδομένα και υπηρεσίες. Το NeuShield Data Sentinel αποτελεί την ιδανική λύση προστασίας από αυτού του είδους τις επιθέσεις.

Η παραδοσιακή προστασία ransomware είναι σε θέση να ανιχνεύσει και να αποκλείσει τα γνωστά κακόβουλα προγράμματα και τους ιούς. Ακόμα και με συνεχείς ενημερώσεις, ωστόσο, συχνά δεν είναι αποτελεσματικά στην πρόληψη νέων ή άγνωστων επιθέσεων.

Το NeuShield Data Sentinel είναι διαφορετικό. Πηγαίνει βαθιά στο σύστημά σας για να ανακτήσει δεδομένα - ανεξάρτητα από το πώς ή γιατί άλλαξαν τα δεδομένα σας. Η τεχνολογία Mirror Shielding του NeuShield Data Sentinel αποτελεί το μεγάλο πλεονέκτημα της εφαρμογής αφού προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας στο υπάρχον λογισμικό προστασίας σας από ιούς, επιτρέποντάς σας να ανακτήσετε άμεσα τα κρίσιμα αρχεία από οποιαδήποτε επίθεση ransomware χωρίς δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .