//Add More external stylesheets MyPermissions Privacy Cleaner: Διαχειριστείτε τα δικαιώματα πρόσβασης στις εφαρμογές σας



Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

MyPermissions Privacy Cleaner: Διαχειριστείτε τα δικαιώματα πρόσβασης στις εφαρμογές σας

read

H προστασία των προσωπικών δεδομένων στα κοινωνικά δίκτυα είναι ίσως ένα από τα πιο φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον εκάστοτε χρήστη. Δεν είναι λίγες οι εφαρμογές που για να μπορέσουμε να κάνουμε είσοδο μας ζητάνε να έχουνε εξουσιοδότηση μέσω διαφόρων μέσω κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι για παράδειγμα το Facebook το Twiter κ.λ.π. Πώς μπορούμε όμως να συγκεντρώσουμε τις υπηρεσίες που έχουμε κάνει login μέσω αυτών και ακόμη περισσότερο πώς μπορούμε να ανακαλέσουμε αυτή μας την εξουσιοδότηση αφού είναι βέβαιο ότι είναι αδύνατον στις περισσότερες περιπτώσεις να θυμόμαστε και να καταγράφουμε χειροκίνητα την κάθε μας ενέργεια.

Σας επιτρέπει να επανεξετάσετε δικαιώματα πρόσβασης για όλες τις εφαρμογές και υπηρεσίες που συνδέονται με ένα ευρύ φάσμα των online λογαριασμών όπως είναι το: Facebook, Twitter, Google, Yahoo , LinkedIn, Dropbox, Instagram, Windows Live, AOL και το Flickr. Σαρώστε και ανακαλύψτε τις απειλές και τα δικαιώματα πρόσβασης στα προσωπικά σας στοιχεία και δεδομένα σχετικά με online λογαριασμό της υπηρεσίας σας. Ανακαλύψτε εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε ή ακόμα και τα ξεχάσει, αλλά μπορεί να διαβάσει ακόμα τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία. Η εφαρμογή είναι ΔΩΡΕΑΝ για σάρωση, αλλά απαιτεί μια ετήσια συνδρομητική συνδρομή για τον έλεγχο της πρόσβασης σε προσωπικές πληροφορίες.




Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!