//Add More external stylesheets WinLockr : Κλειδώστε τον υπολογιστή κατά την απουσία σας



Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

WinLockr : Κλειδώστε τον υπολογιστή κατά την απουσία σας

read

Αν δουλεύετε σε κοινόχρηστους υπολογιστές ή σε χώρους που υπάρχουν αρκετά άτομα, σίγουρα θα έχετε ΄΄συναντηθεί΄΄ με τους ΄΄περίεργους΄΄. Δώστε τέλος στην περιέργεια και την αδιακρισία με το WinLockr.

H προστασία των προσωπικών μας δεδομένων έχει καταστεί πιό αναγκαία  από ποτέ. Είναι σημαντικό, να υιοθετήσουμε λύσεις που μας παρέχουν τη δυνατότητα να κλειδώσουμε τις συσκευές μας και να προστατεύσουμε τα προσωπικά μας αρχεία από τους ανεπιθύμητους. Σε αυτό το πλαίσιο, το λογισμικό WinLockR έρχεται να προσφέρει μια αξιόπιστη και δωρεάν λύση για τους χρήστες των Windows.

Το WinLockR είναι ένα λογισμικό ασφαλείας που διατίθεται δωρεάν μέσω της πλατφόρμας SourceForge, μία από τις πιο γνωστές κοινότητες ανάπτυξης και διανομής ελεύθερου λογισμικού. Συγκεκριμένα, σας δίνει τη δυνατότητα να κλειδώσετε τον υπολογιστή σας εξασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα του υπολογιστή σας θα παραμείνουν ασφαλή ακόμα και σε περίπτωση απουσίας σας

Μετά την εγκατάσταση, μπορείτε να κλειδώσετε τον υπολογιστή σας απευθείας από το πληκτρολόγιο με τη χρήση συνδυασμών πλήκτρων ή να ρυθμίσετε μια σειρά από προσαρμοσμένες εντολές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Μπορείτε να επιλέξετε τη λειτουργία που σας ταιριάζει καλύτερα, είτε πρόκειται για το κλείδωμα του υπολογιστή, είτε για την απενεργοποίηση συγκεκριμένων λειτουργιών, όπως οι θύρες USB ή η δυνατότητα εκτέλεσης κάποιων εφαρμογών. Η ασφάλεια που προσφέρει είναι ιδιαίτερα σημαντική σε περιβάλλοντα όπου οι υπολογιστές είναι προσβάσιμοι από πολλούς χρήστες, όπως σε γραφεία, σχολεία ή δημόσιους χώρους.

 

Συνοψίζοντας, με την ευκολία χρήσης, την προσαρμοστικότητα και την αξιοπιστία που προσφέρει, το είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το απόρρητό τους χωρίς κόστος.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή WinLockr


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .