//Add More external stylesheets Folder Painter : Χρωματίστε τους φακέλους σας



Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Folder Painter : Χρωματίστε τους φακέλους σας

read

Όλοι μας θέλουμε τον υπολογιστή μας να είναι καλά οργανωμένος, καθώς θα είναι ευκολότερο να έχουμε πρόσβαση στα αρχεία και τους φακέλους μας όταν το χρειαζόμαστε. Εκτός από την οργάνωση των αρχείων χρησιμοποιώντας ξεχωριστούς φακέλους για διαφορετικά είδη αρχείων, μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε τον ίδιο τον φάκελο.

Ένα από τα σχετικά ζητήματα που οι περισσότεροι από εμάς συναντάμε συχνά είναι ότι απλά δεν μπορούμε να βρούμε αμέσως το φάκελο που χρειαζόμαστε επειδή όλοι τους φαίνονται ίδιοι. Προσπαθούμε στη συνέχεια να αναζητήσουμε το όνομά του ή να κοιτάξουμε πιο προσεκτικά. Αυτό θα μπορούσε να γίνει πιο εύκολο αν μπορούσαμε να προσθέσουμε διαφορετικά χρώματα στους φακέλους της εξερεύνησης των Windows.

Τα Windows 10 και 11 δεν έχουν καμία επιλογή για να προσαρμόσετε τα χρώματα των φακέλων. Το FolderPainter είναι ένα δωρεάν λογισμικό που σας επιτρέπει να χρωματίσετε το χρώμα του φακέλου του εξερευνητή των Windows και να το αλλάξετε από το προεπιλεγμένο κίτρινο χρώμα.

Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να αντιστοιχίσετε οποιοδήποτε χρώμα στους φακέλους που έχετε συχνά προσεγγίσει, όπως για παράδειγμα ο φάκελος σας μπορεί να είναι πράσινος (όπως τα χρήματα) και ο φάκελος των εργασιών σας μπορεί να είναι κόκκινος.

 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Folder Painter


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!