//Add More external stylesheets TagScanner : Επεξεργαστείτε τις ετικέτες ήχου, και μετονομάστε τις



Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

TagScanner : Επεξεργαστείτε τις ετικέτες ήχου, και μετονομάστε τις

read

Το TagScanner είναι μια εφαρμογή για τα Windows που επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται και να οργανώνουν τη μουσική τους συλλογή προσθέτοντας αυτόματα ετικέτες και μετονομάζοντας τα αρχεία μουσικής. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε εύκολα να επεξεργάζεστε και να ενημερώνετε τα μεταδομένα των μουσικών σας αρχείων διευκολύνοντας τον εντοπισμό και την αναπαραγωγή των αγαπημένων σας κομματιών.

Η εφαρμογή υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών αρχείων ήχου, όπως MP3, OGG, FLAC, WMA και άλλα. Μπορείτε να ανακτήσετε πληροφορίες μεταδεδομένων όπως το όνομα καλλιτέχνη, άλμπουμ, αριθμό κομματιού και είδος από διαδικτυακές βάσεις δεδομένων όπως το freedb ή το MusicBrainz, διασφαλίζοντας ακριβή και συνεπή προσθήκη ετικετών.

Διαθέτει διάφορες δυνατότητες για να βοηθήσει τους χρήστες να οργανώσουν τη μουσική τους συλλογή. Μπορεί να μετονομάσει αρχεία με βάση πληροφορίες ετικετών, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργήσουν μια συνεπή σύμβαση ονομασίας αρχείων. Παρέχει επίσης προηγμένες δυνατότητες επεξεργασίας ετικετών, επιτρέποντας στους χρήστες να επεξεργάζονται πολλά αρχεία ταυτόχρονα ή να εισάγουν/εξάγουν ετικέτες προς/από CSV, HTML, XML και άλλες μορφές.

Εκτός από την προσθήκη ετικετών και τη μετονομασία, το TagScanner προσφέρει μια σειρά από άλλες χρήσιμες λειτουργίες. Μπορεί να δημιουργήσει λίστες αναπαραγωγής με βάση κριτήρια που καθορίζονται από τον χρήστη, όπως είδος, έτος ή τοποθεσία αρχείου. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης τη μαζική επεξεργασία, επιτρέποντας στους χρήστες να εφαρμόζουν αλλαγές σε πολλά αρχεία ταυτόχρονα.

Σε τελική ανάλυση, πρόκειται για μια ισχυρή και πλούσια σε δυνατότητες εφαρμογή που απλοποιεί τη διαδικασία οργάνωσης και διαχείρισης μουσικών συλλογών. Είτε έχετε μικρή μουσική συλλογή είτε τεράστια,  το TagScanner μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα μουσικά αρχεία σας οργανωμένα και εύκολα προσβάσιμα. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή TagScanner


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!