//Add More external stylesheets Syncios iOS & Android Manager : Διαχειριστείτε συσκευές iOS και Android. μέσω του υπολογιστή σας



Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Syncios iOS & Android Manager : Διαχειριστείτε συσκευές iOS και Android. μέσω του υπολογιστή σας

read

Μεταφέρετε, επεξεργαστείτε, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας, διαχειριστείτε και προβάλλετε δεδομένα σε iOS και Android. Η μεταφορά μέσω τηλεφώνου σε υπολογιστή σας επιτρέπει να μεταφέρετε περισσότερους από 12 τύπους δεδομένων από κινητό σε υπολογιστή ή από υπολογιστή σε συσκευές Android και iOS. 

Παίρνει μόνο μερικά κλικ για να αντιγράψετε τα δεδομένα του τηλεφώνου στον υπολογιστή σας. Μεταφέρετε όλα τα αρχεία: Μηνύματα, σημειώσεις, ηλεκτρονικά βιβλία, φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, εφαρμογές, επαφές, Podcast, αρχείο κλήσεων και πολλά άλλα. Συγχρονίστε τα δεδομένα iPhone, iPad, iPod και Android στον υπολογιστή  σας χωρίς απώλεια ποιότητας. 


Μεταφέρετε και αποθέσετε τοπικά αρχεία όπως βίντεο, ήχους κλήσης, φωτογραφίες, εφαρμογές παιχνιδιών, τραγούδια κλπ. Δημιουργήστε, επεξεργαστείτε και διαχειριστείτε τις λίστες αναπαραγωγής iPad, iPhone, iPod, Android, τις επαφές. Βρείτε και συγχωνεύστε ή διαγράψτε διπλές επαφές στο iPhone. Διαχειριστείτε τα άλμπουμ φωτογραφιών και κατεβάστε τις φωτογραφίες από την ροή φωτογραφιών icloud.

Ωστόσο, πριν συνδέσετε το κινητό σας με τον υπολογιστή  θα πρέπει να ενεργοποιήστε τον  εντοπισμό σφαλμάτων USB. Έτσι λοιπόν, αν η συσκευή σας διαθέτει Android από την έκδοση 4.3 και πάνω  πάτε στις ρυθμίσεις, και κάντε κλικ στην επιλογή Σχετικά με το τηλέφωνο και πατήστε 7 φορές στην επιλογή Αριθμός κατασκευής ή Αριθμός έκδοσης ώσπου στο τέλος να εμφανίσει το μήνυμα ότι είστε πλέον προγραμματιστής.

Κάντε κλικ στη νέα καρτέλα που θα δημιουργηθεί Επιλογές Προγραμματιστή,

και τέλος τσεκάρετε το κουτάκι Εντοπισμός σφαλμάτων USB.
Τώρα είστε πλέον έτοιμοι να  συνδέσετε το κινητό σας στον υπολογιστή.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,Mac OS X


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!