Mem Reduct : Αποδεσμεύστε σε πραγματικό χρόνο μνήμη από τον υπολογιστή σας



Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Mem Reduct : Αποδεσμεύστε σε πραγματικό χρόνο μνήμη από τον υπολογιστή σας

read

Πρόκειται για μία εξαιρετικά χρηστική εφαρμογή διαχείρισης μνήμης σε πραγματικό χρόνο για την παρακολούθηση και τον καθαρισμό της μνήμης του υπολογιστή σας. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τις εσωτερικές λειτουργίες συστήματος (Native API) για να καθαρίσει τη μνήμη cache του συστήματος (σύνολο λειτουργικών συστημάτων, σύνολο εργασίας, λίστες αναμονής, τροποποιημένες λίστες σελίδων) με μεταβλητό αποτέλεσμα ~ 10-50%. 

Η εφαρμογή είναι συμβατή με τα λειτουργικά συστήματα Windows από XP SP3 και παραπάνω. Για να τρέξει σωστά θα πρέπει να καθορίσετε η εφαρμογή να τρέχει με δικαιώματα διαχειριστή κατά τον γνωστό τρόπο, δεξί κλικ επάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής και τσεκάροντας το σχετικό κουτάκι. Από εκεί και μετά μπορείτε να καθορίσετε τον τρόπο που θα τρέχει η εφαρμογή είτε χρονικά, είτε καλύτερα, καθορίζοντας το ανώτερο ποσοστό χρήσης ώστε να ενεργοποιηθεί αυτόματα η διαδικασία καθαρισμού της μνήμης. 

Για παράδειγμα για ένα υπολογιστή με 4GΒ διαθέσιμη μνήμη η καλύτερη θέση είναι να ρυθμίσετε τον αυτόματο καθαρισμό όταν η κατανάλωση της μνήμης υπερβεί το 70%. Φυσικά αυτό δεν είναι δεσμευτικό αφού εξαρτάται από μεγάλο βαθμό από το λειτουργικό σύστημα που τρέχετε αλλά και τις υπάρχουσες εφαρμογές που τρέχουν στο υπόβαθρο οπότε ρυθμίσετε το σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Mem Reduct

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!