//Add More external stylesheets VidCoder : Δωρεάν DVD ripper για τα Windows


Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

VidCoder : Δωρεάν DVD ripper για τα Windows

read

Το VidCoder 9.18 είναι η τελευταία έκδοση του δημοφιλούς λογισμικού μετατροπής βίντεο που προσφέρει απλότητα και ευελιξία στην επεξεργασία και μετατροπή βίντεο.

Μία από τις κύριες λειτουργίες του είναι η δυνατότητα μετατροπής βίντεο από και προς πολλές διαφορετικές μορφές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε ένα βίντεο από τη μορφή του DVD σε μία ψηφιακή μορφή που μπορεί να αναπαραχθεί σε οποιαδήποτε συσκευή, όπως ένα smartphone ή ένα tablet. Επιπλέον, υποστηρίζει τη μετατροπή βίντεο σε μορφές όπως το MP4, το MKV, το AVI και πολλές άλλες, προσφέροντας έτσι μεγάλη ευελιξία στον τρόπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βίντεό σας.

Διαθέτει πολλές επιλογές επεξεργασίας βίντεο, όπως η δυνατότητα προσθήκης υποτίτλων, η ρύθμιση της ποιότητας του βίντεο και η προσθήκη εικόνων και ήχου στο βίντεο. Αυτές οι λειτουργίες επιτρέπουν στον χρήστη να προσαρμόσει τα βίντεό του ακριβώς όπως επιθυμεί, προσφέροντας έτσι μεγάλη ευελιξία και δυνατότητες δημιουργίας.

Ένα χαρακτηριστικό που ήταν μεγάλος απών από την τελευταία έκδοση ήταν η υποστήριξη για Blu-Ray δίσκους, πράγμα που έγκαιρα αντιλήφθηκαν οι προγραμματιστές και έχει προστεθεί ήδη. Συνοψίζοντας, πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για όλους όσους ασχολούνται με την επεξεργασία και μετατροπή βίντεο.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή VidCoder


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!