//Add More external stylesheets TrustViewer : Η δωρεάν λύση για απομακρυσμένη πρόσβαση μεταξύ υπολογιστών



Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

TrustViewer : Η δωρεάν λύση για απομακρυσμένη πρόσβαση μεταξύ υπολογιστών

read

Το TrustViewer είναι μια ολοκληρωμένη λύση για την απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω του διαδικτύου. Χωρίς εγγραφή, χωρίς περιορισμούς, δωρεάν για οικιακή και εμπορική χρήση. Πραγματοποιήστε λήψη του TrustViewer, τρέξτε το και ξεκινήστε αμέσως την εργασία σας χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης πρόσθετων ρυθμίσεων.

Για να ξεκινήσετε μια συνεδρία επικοινωνίας είναι πολύ απλό: επιλέξτε στην κύρια φόρμα «χορήγηση πρόσβασης σε αυτόν τον υπολογιστή» ή «Σύνδεση σε απομακρυσμένο υπολογιστή» και ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα.

Για να συνδεθείτε σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή - αρκεί να καθορίσετε ένα μοναδικό δώδεκα- ψήφιο αναγνωριστικό για κάθε σύνοδο και η σύνδεση θα δημιουργηθεί αμέσως, χωρίς προβλήματα με NAT ή Proxy.

Ελέγξτε την επιφάνεια εργασίας του απομακρυσμένου υπολογιστή, ανταλλάξτε αρχεία, πραγματοποιήστε κλήσεις φωνής και βίντεο, ή απλά συνομιλήστε. Το TrustViewer δεν απαιτεί εξουσιοδότηση ή εισαγωγή άλλων προσωπικών δεδομένων και οι διακομιστές δεν αποθηκεύουν διεύθυνση IP ή άλλες πληροφορίες που αναγνωρίζουν τον υπολογιστή. 

Οι υπολογιστές των συμμετεχόντων συνδέονται με προτεραιότητα άμεσα, σχηματίζοντας μια προστατευμένη σήραγγα p2p βασισμένη σε σύγχρονα κρυπτοπρωτόκολλα. Οι διακομιστές Internet χρησιμοποιούνται μόνο για συντονισμό, καθώς και σε περιπτώσεις όπου η άμεση σύνδεση είναι αδύνατη.

Ωστόσο, μπορείτε να εγκαταστήσετε στον διακομιστή σας έναν δωρεάν ειδικό διακομιστή μεσολάβησης "TrustServer" και να αποκτήσετε 100% - ανεξαρτησία και έλεγχο της κυκλοφορίας, σε ιδιωτικά δίκτυα χωρίς πρόσβαση στο Internet. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή TrustViewer


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!