Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Backup Start Menu Layout : Απλό φορητό δωρεάν λογισμικό για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του μενού εκκίνησηςΤο μενού "Έναρξη" των Windows 10 σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε τις εφαρμογές σας ώστε να έχετε ευκολότερη πρόσβαση. Μπορείτε να τα ομαδοποιήσετε και να διαχειριστείτε το μέγεθος των πλακιδίων καθώς και το πλάτος του μενού "Έναρξη". 

Είτε αγαπάτε τον τρόπο διαχείρισης με τα πλακάκια είτε όχι, μπορείτε να βρείτε τρόπους για να το προσαρμόσετε και να τα επεξεργαστείτε, ώστε να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές. Ωστόσο, αφού τώρα αφιερώσατε τόσο πολύ χρόνο για την τοποθέτηση πλακιδίων στο μενού "Έναρξη", θα ήταν ενοχλητικό αν κάτι συνέβαινε και να μην μπορείτε να τα αναδιατάξετε και να χρειαστείτε πάλι από την αρχή να το ομαδοποιήσετε. 

Για να αποφύγετε μια τέτοια κατάσταση, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε τη διάταξη του μενού έναρξης στα Windows 10. Αυτό μπορεί να είναι επίσης πρακτικό αν δεν θέλετε να ρυθμίσετε εκ νέου τη διάταξη του μενού "Εκκίνηση". Το Backup Start menu layout είναι ένα πολύ απλό φορητό δωρεάν λογισμικό Εφαρμογή για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την επαναφορά των Windows 10 μενού εκκίνησης. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Backup Start Menu Layout : Απλό φορητό δωρεάν λογισμικό για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του μενού εκκίνησης
4/ 5 stars - "Backup Start Menu Layout : Απλό φορητό δωρεάν λογισμικό για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του μενού εκκίνησης" Το μενού "Έναρξη" των Windows 10 σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε τις εφαρμογές σας ώστε να έχετε ευκολότερη πρόσβαση. Μπορείτε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>