//Add More external stylesheets HeavyLoad : Ελέγξτε τη σταθερότητα του υπολογιστή σας



Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

HeavyLoad : Ελέγξτε τη σταθερότητα του υπολογιστή σας

read

Φέρτε τον υπολογιστή σας στα όριά του χρησιμοποιώντας το δωρεάν λογισμικό προσομοίωσης HeavyLoad. Το HeavyLoad θέτει το PC σας κάτω από ένα βαρύ φορτίο και σας επιτρέπει να ελέγξετε αν θα συνεχίσει να λειτουργεί αξιόπιστα. 

Οι επιμέρους μέθοδοι δοκιμής που χρησιμοποιούνται μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Χρησιμοποιήστε τον επεξεργαστή σας ή ακόμα και ένα συγκεκριμένο αριθμό των πυρήνων επεξεργαστών σε πλήρη δυναμικότητα και η εφαρμογή θα εκτελεί υπολογισμούς ώστε να προσομοιώσει το φορτίο στον επεξεργαστή σας, η ρυθμίστε την ταχύτητα με την οποία το δοκιμαστικό αρχείο test θα γραφτεί στο σκληρό σας δίσκο ώστε να ελέγξετε πως συμπεριφέρεται το σύστημά σας όταν βρίσκεται αντιμέτωπο με τη συρρίκνωση του διαθέσιμου χώρου στο σκληρό σας δίσκο. 

Το πρόγραμμα γράφει ένα δοκιμαστικό αρχείο στο σκληρό σας δίσκο με μεταβλητή ταχύτητα. Μπορείτε να ορίσετε την ποσότητα του υπόλοιπου χώρου στο δίσκο μόλις επιτευχθεί το όριο αυτό, και η εφαρμογή αντικαθιστά το αρχείο ξανά και ξανά μέχρι να απελευθερωθεί στο δίσκο περισσότερος χώρος.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!