//Add More external stylesheets IdealCiruit : Αναλογικός προσομοιωτής ηλεκτρονικών κυκλωμάτων



Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

IdealCiruit : Αναλογικός προσομοιωτής ηλεκτρονικών κυκλωμάτων

read

Το IdealCiruit είναι ένας αναλογικός προσομοιωτής κυκλωμάτων που λειτουργεί με πραγματικά ιδανικά εξαρτήματα. Χρησιμοποιεί ακριβώς τον ίδιο μοναδικό και ισχυρό αλγόριθμο με τον προσομοιωτή κυκλώματος NL5. Ωστόσο, απλοποιείται όσο το δυνατόν περισσότερο με πολύ απλή και διαισθητική διεπαφή, λιγότερα εξαρτήματα και μοντέλα, χωρίς φανταχτερά και ισχυρά χαρακτηριστικά που είναι χρήσιμα μόνο για εξειδικευμένες εφαρμογές.

Τι είναι το "ιδανικό" στοιχείο; Το καλύτερο παράδειγμα είναι ένας ιδανικός διακόπτης, με μηδενική αντίσταση όταν είναι κλειστός, άπειρη αντίσταση όταν είναι ανοικτή και στιγμιαία μεταγωγή. Ένα άλλο παράδειγμα: μια ιδανική δίοδος με παρόμοιες ιδιότητες. Όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα ενδέχεται να μην είναι τόσο "ιδανικά" όσο διακόπτες και δίοδοι, ωστόσο είναι επίσης απλοποιημένα για να παρέχουν απλώς μια βασική λειτουργικότητα που απαιτείται για το στοιχείο αυτού του τύπου.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ιδανικά εξαρτήματα; Με ιδανικά εξαρτήματα, οι μηχανικοί μπορούν να αξιολογήσουν μια γενική σχεδιαστική ιδέα και να αποδείξουν την εφικτότητα του σχεδιασμού τους πολύ γρήγορα, αφήνοντας την λεπτομερή ανάλυση στα βασικά εργαλεία.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!