Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

IdealCiruit : Αναλογικός προσομοιωτής ηλεκτρονικών κυκλωμάτωνΤο IdealCiruit είναι ένας αναλογικός προσομοιωτής κυκλωμάτων που λειτουργεί με πραγματικά ιδανικά εξαρτήματα. Χρησιμοποιεί ακριβώς τον ίδιο μοναδικό και ισχυρό αλγόριθμο με τον προσομοιωτή κυκλώματος NL5. Ωστόσο, απλοποιείται όσο το δυνατόν περισσότερο με πολύ απλή και διαισθητική διεπαφή, λιγότερα εξαρτήματα και μοντέλα, χωρίς φανταχτερά και ισχυρά χαρακτηριστικά που είναι χρήσιμα μόνο για εξειδικευμένες εφαρμογές.

Τι είναι το "ιδανικό" στοιχείο; Το καλύτερο παράδειγμα είναι ένας ιδανικός διακόπτης, με μηδενική αντίσταση όταν είναι κλειστός, άπειρη αντίσταση όταν είναι ανοικτή και στιγμιαία μεταγωγή. Ένα άλλο παράδειγμα: μια ιδανική δίοδος με παρόμοιες ιδιότητες. Όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα ενδέχεται να μην είναι τόσο "ιδανικά" όσο διακόπτες και δίοδοι, ωστόσο είναι επίσης απλοποιημένα για να παρέχουν απλώς μια βασική λειτουργικότητα που απαιτείται για το στοιχείο αυτού του τύπου.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ιδανικά εξαρτήματα; Με ιδανικά εξαρτήματα, οι μηχανικοί μπορούν να αξιολογήσουν μια γενική σχεδιαστική ιδέα και να αποδείξουν την εφικτότητα του σχεδιασμού τους πολύ γρήγορα, αφήνοντας την λεπτομερή ανάλυση στα βασικά εργαλεία.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
IdealCiruit : Αναλογικός προσομοιωτής ηλεκτρονικών κυκλωμάτων
4/ 5 stars - "IdealCiruit : Αναλογικός προσομοιωτής ηλεκτρονικών κυκλωμάτων" Το IdealCiruit είναι ένας αναλογικός προσομοιωτής κυκλωμάτων που λειτουργεί με πραγματικά ιδανικά εξαρτήματα. Χρησιμοποιεί ακριβώς το...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>