16 Σεπτεμβρίου 2017

UnityPDF : Επεξεργαστείτε, χωρίστε, περιστρέψτε και προστατεύστε αρχεία PDF
Το UnityPDF είναι ίσως το απόλυτο λογισμικό επεξεργασίας PDF χρειάζεστε.Συγχωνεύστε διασπάστε, χωρίστε, περιστρέψτε, προστατεύστε αρχεία PDF και προσθέστε πολλά άλλα χαρακτηριστικά Κάντε απλά να drag and drop σε ένα ή περισσότερα αρχεία PDF που θέλετε να συγχωνεύσετε ή να να αλλάξετε τη σειρά τους και στη συνέχεια δημιουργήστε το τελικό αρχείο PDF σας σε λίγα δευτερόλεπτα.

Μπορείτε να χωρίσετε οποιοδήποτε αρχείο PDF σε πολλές σελίδες ή να δημιουργήσετε μια νέα σελίδα αρχεία PDF. Τίποτα δεν είναι πιο εύκολο από ό, τι η εξαγωγή ενός ή περισσότερων σελίδων από ένα αρχείο PDF. Τα δικαιώματα είναι ίσως το πιο χρήσιμο χαρακτηριστικό ενός αρχείου PDF. Με το UnityPDF μπορείτε να διαχειριστείτε τα ακόλουθα δικαιώματα σε PDF.Να επιτρέψτε ή να απαγορεύσετε υποβαθμισμένη εκτύπωση, να επιτρέψτε ή να απαγορεύσετε την εκτύπωση του, να επιτρέψτε ή απαγορεύσετε την τροποποίηση του περιεχομένου, να επιτρέψτε ή να απαγορεύσετε τη συναρμολόγηση του, να επιτρέψτε ή να απαγορεύσετε την αντιγραφή περιεχομένου, να επιτρέψτε η να απαγορεύσετε την εξαγωγή περιεχομένου, να επιτρέψτε ή να απαγορεύσετε την τροποποίηση σχολίων και τέλος να επιτρέψετε ή να απαγορεύσετε τη συμπλήρωση εντύπων. Η εφαρμογή δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί, είναι εντελώς δωρεάν για προσωπική και εμπορική χρήση και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ελεύθερα στο σπίτι, στο σχολείο ή για οποιαδήποτε επαγγελματική χρήση.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

UnityPDF : Επεξεργαστείτε, χωρίστε, περιστρέψτε και προστατεύστε αρχεία PDF
4/ 5 stars - "UnityPDF : Επεξεργαστείτε, χωρίστε, περιστρέψτε και προστατεύστε αρχεία PDF" Το UnityPDF είναι ίσως το απόλυτο λογισμικό επεξεργασίας PDF χρειάζεστε.Συγχωνεύστε διασπάστε, χωρίστε, περιστρέψτε, προστατεύστε αρχεί...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>