08 Νοεμβρίου 2017

NeoSetup : Αναβαθμίστε και εγκαταστήστε νέα προγράμματα
Το NeoSetup είναι μια νέα εφαρμογή για την εγκατάσταση προγραμμάτων και αναβαθμίσεων για τα Windows. Ανιχνεύει αυτόματα όλες τις νέες ενημερώσεις γρήγορα και η εγκατάστασή τους γίνεται απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι ενημερώσεις ανιχνεύονται αμέσως μόλις κυκλοφορήσουν και με αυτό τον τρόπο έχετε πάντα τις πιο πρόσφατες εκδόσεις. Μάλιστα τα προγράμματα είναι κατανεμημένα σε κατηγορίες έτσι ώστε να διευκολυνθείτε ακόμη καλύτερα. Αν κάποιο πρόγραμμα είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας και υπάρχει νεώτερη έκδοση η εφαρμογή θα ζητήσει να το αναβαθμίσετε. Κατά τα άλλα στην βάση δεδομένων του θα βρείτε και πολλές άλλες δωρεάν εφαρμογές που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν για τις εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

NeoSetup : Αναβαθμίστε και εγκαταστήστε νέα προγράμματα
4/ 5 stars - "NeoSetup : Αναβαθμίστε και εγκαταστήστε νέα προγράμματα" Το NeoSetup είναι μια νέα εφαρμογή για την εγκατάσταση προγραμμάτων και αναβαθμίσεων για τα Windows. Ανιχνεύει αυτόματα όλες τις νέ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>