Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

NeoSetup : Αναβαθμίστε και εγκαταστήστε νέα προγράμματαΤο NeoSetup είναι μια νέα εφαρμογή για την εγκατάσταση προγραμμάτων και αναβαθμίσεων για τα Windows. Ανιχνεύει αυτόματα όλες τις νέες ενημερώσεις γρήγορα και η εγκατάστασή τους γίνεται απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Οι ενημερώσεις ανιχνεύονται αμέσως μόλις κυκλοφορήσουν και με αυτό τον τρόπο έχετε πάντα τις πιο πρόσφατες εκδόσεις. Μάλιστα τα προγράμματα είναι κατανεμημένα σε κατηγορίες έτσι ώστε να διευκολυνθείτε ακόμη καλύτερα. Αν κάποιο πρόγραμμα είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας και υπάρχει νεώτερη έκδοση η εφαρμογή θα ζητήσει να το αναβαθμίσετε.

Κατά τα άλλα στην βάση δεδομένων του θα βρείτε και πολλές άλλες δωρεάν εφαρμογές που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν για τις εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
NeoSetup : Αναβαθμίστε και εγκαταστήστε νέα προγράμματα
4/ 5 stars - "NeoSetup : Αναβαθμίστε και εγκαταστήστε νέα προγράμματα" Το NeoSetup είναι μια νέα εφαρμογή για την εγκατάσταση προγραμμάτων και αναβαθμίσεων για τα Windows. Ανιχνεύει αυτόματα όλες τις νέες...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>