09 Απριλίου 2017

ZonePDF : Πρακτικό online εργαλείο για την μετατροπή αρχείων PDF
Το ZonePDF είναι ένα βολικό, πρακτικό εργαλείο για τη μετατροπή PDF, έτσι, αρχεία PDF μπορούν εύκολα να συγχωνευθούν, και να μετατραπούν από JPEG, PNG, DOC, XLS, PPT και άλλες μορφές. Μπορείτε να συγχωνεύσετε πολλαπλά αρχεία και να μοιραστείτε με ευκολία έγγραφα PDF. Μπορείτε να συνδυάσετε την παρουσίαση φύλλων PowerPoint σας σε έγγραφα PDF σε λίγα δευτερόλεπτα. Μπορείτε ακόμη να συνδυάσετε οποιοδήποτε αριθμό αρχείων από διαφορετικό τύπο αρχείου σε ένα επαγγελματικό έγγραφο PDF. Ακόμη, μπορείτε να συνδυάσετε έγγραφα πολυμέσων σας με υπολογιστικά φύλλα του Excel.Οι δυνατότητες είναι του, είναι πραγματικά ατελείωτες, αρκεί να σημειώστε ότι είναι μία εφαρμογή πολύ εύκολη στη χρήση  και παράλληλα συνδυάζει ταχύτητα και ποιότητα μετατροπής . Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα αρχεία σας είναι ασφαλή, αφού η μεταφορά τους γίνεται σε περιβάλλον ασφαλούς σύνδεσης και διαγράφονται από τους διακομιστές της εφαρμογής μέσα σε λίγες ώρες.

Author's Website:

ZonePDF : Πρακτικό online εργαλείο για την μετατροπή αρχείων PDF
4/ 5 stars - "ZonePDF : Πρακτικό online εργαλείο για την μετατροπή αρχείων PDF" Το ZonePDF είναι ένα βολικό, πρακτικό εργαλείο για τη μετατροπή PDF, έτσι, αρχεία PDF μπορούν εύκολα να συγχωνευθούν, και να μετατραπ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>