Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Luminance HDR : Δημιουργήστε φωτογραφίες υψηλής δυναμικής περιοχής (HDRI ή HDR)H Απεικόνιση υψηλής δυναμικής περιοχής (HDRI ή HDR) είναι ένα σύνολο τεχνικών που χρησιμοποιούνται στην απεικόνιση και φωτογραφία για να αναπαράγουν ένα μεγαλύτερο δυναμικό εύρος της φωτεινότητας από ό,τι είναι δυνατόν με το πρότυπο ψηφιακής απεικόνισης ή τις συνηθισμένες φωτογραφικές τεχνικές.

Ο στόχος είναι να παρουσιάσει το ανθρώπινο μάτι με ένα παρόμοιο εύρος φωτεινότητας , όπως εκείνο που, μέσα από το οπτικό σύστημα , είναι εξοικειωμένοι στην καθημερινή ζωή. Το ανθρώπινο μάτι, μέσα από την προσαρμογή των ίριδας (και άλλες μεθόδους) προσαρμόζεται συνεχώς για τους γενικούς δυναμικές αλλαγές πανταχού στο περιβάλλον μας. Ο εγκέφαλος ερμηνεύει συνεχώς αυτή την πληροφορία, έτσι ώστε οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να δει σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών φωτισμού.

Το  Luminance HDR είναι ένα δωρεάν λογισμικό γραφικών που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία και το χειρισμό των εικόνων High Dynamic Range. Έχει κυκλοφορήσει υπό τους όρους της GPL και είναι διαθέσιμο για τα λειτουργικά συστήματα Linux, Windows και Mac OS X (μόνο Intel). Luminance HDR υποστηρίζει αρκετές High Dynamic Range (HDR), καθώς και μορφές Χαμηλής Dynamic Range (LDR) .

Luminance HDR :  2.5.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X
Luminance HDR : Δημιουργήστε φωτογραφίες υψηλής δυναμικής περιοχής (HDRI ή HDR)
4/ 5 stars - "Luminance HDR : Δημιουργήστε φωτογραφίες υψηλής δυναμικής περιοχής (HDRI ή HDR)" H Απεικόνιση υψηλής δυναμικής περιοχής (HDRI ή HDR) είναι ένα σύνολο τεχνικών που χρησιμοποιούνται στην απεικόνιση και φωτογραφία γ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>