//Add More external stylesheets Electrodoc: Συλλογή ηλεκτρονικών εργαλείων και ηλεκτρονικών εγχειριδίων για το κινητό σας



Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Electrodoc: Συλλογή ηλεκτρονικών εργαλείων και ηλεκτρονικών εγχειριδίων για το κινητό σας

read

Το ElectroDroid είναι μια απλή και ισχυρή συλλογή ηλεκτρονικών εργαλείων και ηλεκτρονικών εγχειριδίων. Αυτή είναι η δωρεάν έκδοση, η οποία περιλαμβάνει διαφημίσεις. Μπορείτε να αγοράσετε από το Android Market την PRO έκδοση για να υποστηρίξετε την ανάπτυξή της, να ξεκλειδώσετε περισσότερες δυνατότητες και να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις. 

 Στην εφαρμογή περιλαμβάνονται, χρωματικός κώδικας αντιστάσεων, χρωματικός κώδικας αντιστάσεων SMD, χρωματικός κώδικας πηνίων και σχετικά πεδία για υπολογισμούς βάσει του νόμου του Ohm, και υπολογισμούς άεργης αντίστασης.

Θα βρείτε επίσης, σχετικά πεδίο για τον υπολογισμό αντιστάσεων, σε σειρά ή εν παραλληλία, υπολογισμό φορτίσεως πυκνωτών ,υπολογισμός αντιστάσεων LED, υπολογισμούς για LM317, για διάχυση θερμότητας, υπολογισμό ζωής μπαταρίας, εργαλείο σχεδιασμού πηνίου, υπολογισμός πτώσης τάσης, υπολογισμός PCB, απλός υπολογισμός φίλτρων, υπολογισμοί ασύγχρονου NE555, μετατροπές σε ντεσιμπέλ, ακροδέκτες εξόδου θυρών, (εγχειρίδια (πίνακας αντιστάσεων, πίνακας με αντιστάσεις και πυκνωτές, κωδικοί σήμανσης πυκνωτών, πίνακας ρευμάτων, σύμβολα και συντομογραφίες, σύμβολα σχεδίου κυκλώματος, προθέματα μονάδων SI, πληροφορίες μπαταριών, λογικές πύλες,  θεωρήματα άλγεβρας, πληροφορίες  για ακροδέκτες και πολλά άλλα.




Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!