Τα 23 καλύτερα δωρεάν προγράμματα μετατροπής αρχείων βίντεο



Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Τα 23 καλύτερα δωρεάν προγράμματα μετατροπής αρχείων βίντεο

read

Δεν σας κρύβω ότι για να καταφέρω να ξεχωρίσω και να βρω τους λόγους για τους οποίους το ένα πρόγραμμα είναι καλύτερο από το άλλο δυσκολεύτηκα αρκετά, αφού όλες οι εφαρμογές που μπήκαν στη κρίση μου είναι η μία καλύτερη από την άλλη. 

Τα βασικά κριτήρια που επικράτησαν στην κατάταξη τους είναι αριθμός των παρεχόμενων λειτουργιών για κάθε εφαρμογή, η απλότητα και ο αριθμός των επισκεπτών για κάθε μία από αυτές. 

Έτσι λοιπόν παρουσιάζω τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για τα windows, (που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να μετατρέψετε ένα ή περισσότερα αρχεία βίντεο σε πολλά διαφορετικά φορμά για όλες τις χρήσεις και όλες τις συσκευές



1


AVCWare Free Video Converter


Με το AVCWare Free Video Converter, μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε βίντεο για να το μετατρέψετε δωρεάν οποιοδήποτε βίντεο σε iPad, iPod, iPhone, Apple TV, PSP, PS3, Xbox, Android και άλλες ψηφιακές συσκευές πολυμέσων. Διάφορες παράμετροι είναι ρυθμιζόμενες και σας βοηθούν να δημιουργήσετε ένα βίντεο υψηλής ποιότητας. 

Επιπλέον, για την καλύτερη εμπειρία μετατροπής βίντεο, ο δωρεάν μετατροπέας βίντεο έχει αναβαθμιστεί με την τεχνολογία ATI APP και NVIDIA CUDA, προσφέροντας βελτιωμένη απόδοση κωδικοποίησης / αποκωδικοποίησης βίντεο (όταν επεξεργάζεται βίντεο υψηλής ευκρίνειας) για οποιοδήποτε υπολογιστή που λειτουργεί με GPU με δυνατότητα CUDA.

Υποστηρίζει μετατροπή μεταξύ πολλαπλών μορφών βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των πιο δημοφιλών βίντεο: AVI, MPEG, WMV, MP4, FLV, DivX, XviD, MOV, RMVB, MVV, VOB, ASF, 3GP, 3G2, SWF, H.261, H.264 , DV, DIF, MJPG, MJPEG, DVR-MS, NUT, QT, YUV, DAT, MPV, NSV και άλλα. Επίσης με το ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων μπορείτε να αναπαράγετε τα αρχεία βίντεο σε μια ανεξάρτητη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων και να λαμβάνετε στιγμιότυπα βίντεο οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής.

2


Convertilla


To Convertilla είναι ένα απλό βολικό πρόγραμμα για τη μετατροπή αρχείων βίντεο και μουσικής. Υποστηρίζει μορφές αρχείων MP4, FLV, MKV, MPG, AVI, MOV, WMV, 3GP, MP3 αλλά αν αυτό σας προβληματίζει και σας μπερδεύει διαθέτει και έτοιμες διαμορφώσεις για τις παρακάτω συσκευές: Android, iOS (iPhone, iPad), iPod, Blackberry, Sony PSP και PS3, Xbox 360 της Microsoft και το Zune, Windows Phone, το Chrome OS, Ubuntu, Tizen, το Nokia N-series και άλλα απλά γι΄αυτό θα πρέπει να επιλέξτε το πεδίο Gadget .

3


Video to video converter


Σήμερα υπάρχουν πολλές διαφορετικές μορφές βίντεο και ήχου και διαφορετικές συσκευές  που υποστηρίζουν διάφορες μορφές βίντεο, επομένως για να παρακολουθήσετε βίντεο και ηχητικό υλικό σε διαφορετικές συσκευές, πρέπει να το μετατρέψετε, δηλαδή να το προσαρμόσετε στη συσκευή που χρησιμοποιείται.

Η εφαρμογή που παρουσιάζουμε, είναι ένας δωρεάν μετατροπέας βίντεο για τη μετατροπή μεταξύ διαφόρων μορφών βίντεο και ήχου. Ο μετατροπέας βίντεο είναι πλούσιος σε χαρακτηριστικά και σας επιτρέπει να μετατρέψετε σχεδόν όλες τις υπάρχουσες μορφές.

Είναι δυνατόν να μετατρέψετε αρχεία βίντεο και ήχου σε DivX ή σε μορφή XviD, για να παρακολουθείτε ταινίες στην τηλεόραση, HD φορμά για LCD, Plasma τηλεοράσεις, σχεδόν όλα τα είδη των κινητών τηλεφώνων, όπως Android, iPhone, iPod, iPad, βίντεο για το διαδίκτυο, μετατροπή-δημιουργία βίντεο μορφών DVD, QuickTime, μετατροπή για μεταφόρτωση στο YouTube, διάφορους σπάνιους και ειδικούς κωδικοποιητές κ.λπ. Θα τρέξει σε όλα τα Windows.

  • Υποστηρίζει περισσότερες από 200 μορφές εισόδου
  • Υποστηρίζει πάνω από 700 προεπιλογές εξόδου
  • Υποστηρίζει μεγάλο αριθμό μορφών βίντεο εξόδου: AVI, DivX, Xvid, mpeg-4, AVC/H264, mpeg, mpeg2, MOV, WMV, 3GP, 3GP2, MKV, WEBM, SWF, FLV, RM, ASG, GIF , DV καθώς και αρχεία ήχου εξόδου: mp2, mp3, aac, ac3, wav, m4a, Vorbis, 3gpp, flac, mmf, iff, au...
  • Μπορείτε να μετατρέψετε σχεδόν όλα τα υπάρχοντα αρχεία βίντεο και ήχου
  • Διαθέτει ενσωματωμένο υψηλής ποιότητας DVD Ripper που υποστηρίζει ξενόγλωσσους υπότιτλους
  • Video Joiner με το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε πολλές ταινίες σε ένα βίντεο και να κάνετε μετατροπή.
  • Διαθέτει ενσωματωμένο Video Splitter με τον οποίο μπορείτε να κόψετε μέρη του βίντεο που σας ενδιαφέρουν, ώστε να μην μετατρέψετε ολόκληρο το βίντεο
  • Εργαλείο μετατροπής βίντεο σε εικόνες
  • Εργαλείο βίντεο σε μικρογραφίες
  • Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε τα αρχεία σας σε βίντεο DVD (υποστηριζόμενη εγγραφή DVD)
  • Περιλαμβάνει ενσωματωμένα εργαλεία για εγγραφή βίντεο DVD
  • Υποστήριξη για υπότιτλους (εσωτερικό και φίλτρο Vobsub)
  • Δυνατότητα προσθήκη υδατογραφήματος για βίντεο που έχουν μετατραπεί

4


Format Factory


Θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει και πολύ δίκαια, απλά σαν ένα από τα καλύτερα ίσως τo πιο κορυφαίο freeware πρόγραμμα στο είδος του για να να μετατρέψει κανείς Videos, μουσικά αρχεία, εικόνες, να κάνει rip κάποιο DVD ή μουσικό CD και όλα αυτά μέσα από ένα πολύ απλό και κατανοητό μενού. Format Factory υποστηρίζει μορφές ήχου και βίντεο στο Android, iPhone, iPad, iPod και άλλες φορητές. 

Για να δουλέψετε με την εφαρμογή αφού τρέξετε το πρόγραμμα, επιλέξτε πρώτα το είδος αρχείου που θέλετε να μετατρέψετε το βίντεο σας. Θα πρέπει να σημειώσω ότι η εφαρμογή διαθέτει εκτός από την δυνατότητα μετατροπής και άλλες ευκολίες όπως η δυνατότητα συνένωσης αρχείων βίντεο και ήχου η μίξη αρχείων βίντεο και ήχου αλλά και δυνατότητες μετατροπής και εξαγωγής βίντεο από CD,DVD , εξαγωγής μουσικών αρχείων από μουσικό CD και πολλές ακόμη ευκολίες.

5


Konvertor


To Konvertor είναι ένα γρήγορο και αξιόπιστο πρόγραμμα με δύο πάνελ, ένας διαφορετικός διαχειριστής αρχείων θα λέγαμε για τα Windows. Διαθέτει ένα περιεκτικότατο μενού και παρέχει στους χρήστες υποστήριξη για όλες τις δημοφιλείς μορφές αρχείων. 

Το Konvertor είναι ένας τρόπος για να εργαστείτε με τα αρχεία σας πιο αποτελεσματικά αφού σας επιτρέπει να μετατρέψετε τα αγαπημένα σας βίντεο σε φορμά κατάλληλο για πολλές συσκευές όπως τα iPod, iPhone, BlackBerry, διάφορα smartphones, Xbox, Zune και άλλα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, εκτενή φίλτρα και επιλογές επεξεργασίας για τις εικόνες σας.

Έτσι, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας και να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε φωτεινότητα, αντίθεση αλλά και να αλλάξετε τα χρώματα. Ακόμη σας επιτρέπει αν ελέγξετε το φαινόμενο κόκκινα μάτια΄΄ και να διορθώσετε τις φωτογραφίες σας, να τις περιστρέψετε αλλά και να προσθέσετε ειδικά εφέ.

Έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερο προσφέροντας  γρήγορη πλοήγηση μεταξύ καταλόγων, γρήγορη ανάγνωση καταλόγων, μικρογραφίες και έχει ρυθμιστεί να αποθηκεύει όλες τις ρυθμίσεις , από τον οποίο εκτελείται.

Οι ενσωματωμένοι Viewers εμφανίζουν άμεσα περιεχόμενο όλων των μορφών αρχείων, κείμενο δυαδικά αρχεία, εικόνες bitmap βίντεο, ήχο, αρχεία 3D, έγγραφα του Office ή αρχεία προγραμμάτων.

Από πλευράς υποστήριξης αρχείων συμπίεσης υποστηρίζονται τα ZIP, RAR, 7-Zip, TGZ, ARJ, APK, ZOO, LZH, ISO / UDF (και άλλα 170) αρχεία.

3D αρχεία θεάσης, μετατροπή (σε 2D ή 3D), snap, περιστροφή, υποστήριξη πολλών διαφορετικών μορφών (102) κλπ ....

eBooks Μορφές
Μετατροπή, εξαγωγή μεταξύ μορφών eBooks

Εικόνες, μορφές φωτογραφιών, Oι πιο δημοφιλείς (και όχι τόσο δημοφιλείς) μορφές, υποστηρίζονται  συνολικά (2192),

Μορφές ήχου
Υποστηρίζονται σχεδόν όλα τα είδη των μορφών ήχου (833), μετατρέψτε σε MP3, MP4, OGG, WAV κλπ ....

Μορφές βίντεο
Αναπαραγωγή, μετατροπή, εξαγωγή ήχου, split video, υποστήριξη σχεδόν όλων των ειδών μορφών βίντεο (230), μετατροπή σε MP4, DivX, WEBM, VOB κλπ ....

Μπορείτε επίσης να να δημιουργήσετε HTML ή PDF γκαλερί με φωτογραφίες, να δημιουργήσετε slideshows και να φτιάξετε πανοραμικές φωτογραφίες. Συνεργάζεται άψογα και με τις δύο εκδόσεις 32-bit και 64-bit στα Windows 11,10, 8.1, 8 και 7. Τέλος μπορείτε να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική αλλά και να μετατρέψετε αρχεία ήχου από το ένα φορμά στο άλλο.Εν κατακλείδι, έχουμε να κάνουμε με ένα από τα καλύτερα προγράμματα και κατά τη γνώμη μου είναι μία εφαρμογή που θα πρέπει να έχει ο κάθε χρήστης στον υπολογιστή του.

6


IVC - Internet Video Converter


Μετατρέψετε τα αγαπημένα σας βίντεο μεταξύ των πιο δημοφιλών βίντεο φορμά με το IVC - Internet Video Converter. Πρόκειται για μία απλή και εύχρηστη εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε τα βίντεο σας σε διαφορετικές μορφές όπως MP4, AVI, WMV, MPG και άλλα για να μπορείτε να παίξετε τα βίντεο σας σε όλες τις συσκευές σας (smartphone Android/ iPhone / Windows Phone / Windows κινητά, PC, Mac, iPad).

7


QWinFF


Το Qwinff είναι ένα GUI για το FFMPEG, (ισχυρός μετατροπέας μέσω γραμμής εντολών). Το FFMPEG μπορεί να διαβάσει αρχεία ήχου και βίντεο σε διάφορες μορφές και να τα μετατρέψει σε άλλες μορφές. Παρέχει μια διαισθητική γραφική διεπαφή και ένα πλούσιο σύνολο προεπιλογών για να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε εύκολα το FFMPEG χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσετε κάποια εντολή. Οι προχωρημένοι χρήστες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τις παραμέτρους μετατροπής όπως το bitrate και το ρυθμό δειγματοληψίας λεπτομερώς. Το Qwinff μπορεί επίσης να σας είναι χρήσιμο για να κάνετε π.χ ένα βίντεο κλιπ για ένα μεγαλύτερο βίντεο. Διαθέτει επίσης μια διαδραστική διεπαφή βίντεο-κοπής που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το βίντεο και να επιλέξετε το χρονικό εύρος που θέλετε να μετατρέψετε. Υπάρχει επίσης μια επιλογή που αλλάζει την ταχύτητα του βίντεο, καθιστώντας δυνατή τη δημιουργία κινούμενων εικόνων αργής ή γρήγορης κίνησης.

 
8


Free Video Converter


Ιδανική εφαρμογή για τη μετατροπή όλων των τύπων βίντεο δωρεάν. Με πολλαπλές μορφές εξόδου, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τοπικά βίντεο σε άλλες μορφές βίντεο και ήχου (MP4, MKV, MOV, FLV, AVI, WMV, MP3 κ.λ.π.). 

Στα βασικά του χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται, μετατροπή μεταξύ 300+ διαφορετικών μορφών βίντεο, μετατροπή βίντεο για τις περισσότερες κινητές συσκευές, βελτίωσης της ποιότητα του βίντεο με τέσσερις τρόπους και πολλά άλλα. Εν κατακλείδι, θα μπορείτε να παρακολουθείτε ταινίες και θα ακούτε μουσικά αρχεία απλά και γρήγορα σε κινητά τηλέφωνα και άλλες φορητές συσκευές, όπως iPhone, Sharp, HTC, Google, Sony, LG και άλλα.

9


DivX Converter


Aπό τους καλύτερους μετατροπείς βίντεο, εξοπλισμένος με προφίλ DivX για τη δημιουργία βίντεο DivX, H.264 και HEVC συμβατών με περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο συσκευές πιστοποίησης DivX. Οι προεπιλογές μεταγλώττισης για το iPad και το iPhone βελτιστοποιούν το βίντεό σας για αναπαραγωγή σε συσκευές iOS (π.χ. μετατροπή AVI ή MKV σε MP4).

Ακόμη, ρυθμίστε το bitrate, περιορίστε την ανάλυση βίντεο και το μέγεθος του αρχείου, συνδυάστε πολλαπλά κλιπ ή περιστρέψτε το βίντεο πριν το μετατρέψετε, τέλος αποθηκεύσετε μια προσαρμοσμένη προεπιλογή για να την επαναχρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά στις αγαπημένες σας ρυθμίσεις. 

Στη διάθεσή σας, τέσσερις λειτουργίες κωδικοποίησης για τη μετατροπή του HEVC σας δίνουν ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο για το πότε να μεγιστοποιήσετε την ποιότητα ή να δώσετε προτεραιότητα στην ταχύτητα. Επιλέξτε πώς θέλετε να κάνετε τη μετατροπή σας. Γρήγορα; Με καλύτερη ποιότητα; ή επιλέξτε τον κατάλληλο συνδυασμό για γρήγορη μετατροπή με όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα.

10


Free AVS Video Converter


Πρόκειται για μία από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές μετατροπής βίντεο που μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψτε οποιοδήποτε βίντεο με κωδικοποίηση HD Video ( AVCHD, TS, TOD, AVI HD, M2TS, κλπ), AVI, MP4, WMV, Blu-ray, 3GP, DVD, VOB, MPEG, H.263 / H.264 codecs, DVR- MS, MKV, FLV, κλπ). 

Επίσης σας δίνει τη δυνατότητα να, επεξεργαστείτε οποιοδήποτε HD-βίντεο, να προσθέστε μενού, υπότιτλους, και να το μετατρέψει σε οποιαδήποτε υποστηριζόμενη μορφή βίντεο. Χρησιμοποιήστε την επιτάχυνση υλικού για πιο γρήγορη αποκωδικοποίηση βίντεο μέσω της κάρτας γραφικών σας. Υποστηρίζει Intel HD Graphics (τεχνολογία Intel Quick Sync Video) ή NVIDIA GeForce (NVIDIA, CUDA). 

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για iPhone, iPad, iPod Touch, Android, Sony PSP, Amazon Kindle, smartphones, και άλλες φορητές συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων και τέλος, σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε, από προς το Blu-ray ή DVD formats.


11


IQmango Free Video Converter


Γνωρίστε το IQmango Free Video Converter, τον ορισμό του απόλυτου λογισμικού μετατροπής βίντεο! Το πρόγραμμα που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σας για μετατροπή βίντεο, παρέχοντας άψογη ποιότητα εικόνας στα αρχεία βίντεο που έχουν μετατραπεί, στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. 

Το IQmango ο λειτουργεί εξαιρετικά καλά ως μετατροπέας περιεχομένου βίντεο για οποιοδήποτε φορητό gadget, όπως: IPhone, iPod, iPad, Zune, PSP, BlackBerry, συσκευές Android και άλλα. Και επιπλέον, μπορεί να μετατρέψει τα αρχεία ήχου σας σε διάφορες μορφές ! Κατεβάστε το δωρεάν Video Converter τώρα και ξεκινήστε τη μετατροπή των αρχείων βίντεο και ήχου. 

Μιλώντας για υποστηριζόμενες μορφές βίντεο, το IQmango είναι ένας ιδανικός μετατροπέας MP4 για το smartphone, το tablet ή το MP4 player. Θα μετατρέψει άψογα το βίντεο σε AVI για DIVX / AVI υποστηριζόμενους Players και ένα πλήθος άλλων κοινών και εξωτικών μορφών βίντεο όπως MPEG, WMV, VOB, ASF, SWF, MOV, RM, MPE, MKV, OGM κλπ. Απλά επιλέξτε το καταλληλότερο προφίλ μετατροπής ανάμεσα σε αυτά που προσφέρονται από το πρόγραμμα και χαλαρώστε ενώ η μετατροπή γίνεται γρήγορα και τέλεια.

12


File Blender


Το File Blender είναι ένας μετατροπέας βίντεο, εικόνας, ήχου, διαχωριστής PDF / TIFF, Joiner και πολλά άλλα. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να μετατρέψετε βίντεο (AVI, WMV, FLV, MP4,), εικόνες, (BMP, JPG, PNG, GIF, TIF, ) ήχο (MP3, WAV, FLAC, OGG, APE, M4A), να διαχωρίσετε και να ενώσετε έγγραφα PDF και TIFF, να μειώσετε το μέγεθος του κώδικα σε κώδικες JS / CSS να μετατρέψετε γραμματοσειρές TTF σε EOT και να κρυπτογραφήσετε ή να αποκρυπτογραφήσετε οποιουδήποτε αρχείο. 

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σύρετε με το ποντίκι σας το προς επεξεργασία ή μετατροπή αρχείο στο μενού της εφαρμογής και από εκεί και μετά να επιλέξετε από τις διαθέσιμες επιλογές που θα εμφανιστούν αυτό που θέλετε να κάνετε. Δεν απαιτεί εγκατάσταση.

13


Mobile Media Converter


Δωρεάν μετατροπέας ήχου και βίντεο για τη μετατροπή μεταξύ δημοφιλών μορφών ήχου και βίντεο, όπως MP3, Windows Media Audio (wma), Ogg Vorbis Audio (ogg), Wave Audio (WAV), MPEG video, AVI, Windows Media (AMR) και 3G βίντεο (AMR) και 3GP βίντεο. Υποστηρίζονται βίντεο MP4 συμβατά με iPod / iPhone και PSP. 

Επιπλέον, μπορείτε να καταργήσετε και να προσθέσετε νέες μορφές ή συσκευές μέσω του Διαδικτύου. Μπορείτε να κόψετε τα κλιπ σας για δημιουργία ήχου ή για οποιοδήποτε άλλο σκοπό και να περικόψετε τα βίντεό σας για να αφαιρέσετε μαύρες ράβδους πάνω / κάτω ή άλλα ανεπιθύμητα μέρη της εικόνας. Επιπλέον, οι ενσωματωμένοι υπότιτλοι μπορούν να κωδικοποιηθούν στο βίντεο για την παρακολούθηση ταινιών ή εκπομπών με υπότιτλους σε συσκευές που δεν τις υποστηρίζουν.

14


VSDC Free Video Converter


Γρήγορο, ισχυρό, πλούσιο σε χαρακτηριστικά βίντεο μετατροπέας πολλαπλών φορμά. Ο κύριος σκοπός του είναι να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία βίντεο από μια μορφή σε μια άλλη. 

Υποστηρίζονται όλες οι δημοφιλείς μορφές, όπως είναι τα : DVD, AVI, QuickTime βίντεο (MOV, QT, MP4 και M4V), MPEG, WMV, FLV, Matroska Video (MKV), RealVideo (RM και RMVB), Mobile Video (3GP και 3G2 ), AMV, HD-video (H.264/AVC, AVCHD/MTS/M2TS, TOD / MOD και TS) και πολλά άλλα. Περιλαμβάνει υποστήριξη για όλες τις βασικές μορφές (συμπεριλαμβανομένων των HD-βίντεο) (H.264/AVC, AVCHD, MKV, TOD / MOD, TS), και όλα τα video και audio codecs. 

Υποστηριζόμενα φορμά: DVD, AVI, MPEG, WMV και ASF, FLV και SWF, MOV, MP4 και M4V, RM και RMVB, 3GP, AMV και άλλα. Χρησιμοποιώντας τις προεπιλογές, μπορείτε να επιλέξετε την ποιότητα και τη μορφή του βίντεο που θέλετε. Η εφαρμογή έχει ένα τεράστιο αριθμό προεπιλογών που καλύπτουν όλες τις μορφές και συσκευών πολυμέσων. 

Μπορείτε να αποθηκεύσετε το μουσικό κομμάτι ή ένα τμήμα του από ένα αρχείο βίντεο και να δημιουργήσετε το δικό σας soundtrack σε οποιαδήποτε μορφή ήχου. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε εύκολα μεμονωμένα καρέ από ένα βίντεο στον υπολογιστή σας και χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο επεξεργαστή, μπορείτε εύκολα να διαγράψετε οποιοδήποτε κομμάτι του βίντεο.

15


AV Video Converter


Ισχυρό και πλήρως εξοπλισμένο εργαλείο μετατροπής, σχεδιασμένο χωρίς περιορισμούς που επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν σχεδόν όλες τις μορφές βίντεο από τη μία μορφή στην άλλη. Προσφέρει μια ασύγκριτη υποστήριξη για τη μετατροπή και αποθήκευση βίντεο σε AVI, FLV, MKV, MP4, MPEG-1, MPEG-2, OGV (OGG Theora), WebM, WMV κλπ. Επιπλέον, το Video Converter είναι επίσης σε θέση να μετατρέψει το soundtrack ενός τύπου βίντεο σε οποιαδήποτε από τις πολλές μορφές ήχου, όπως AAC, AC3, ALAC, DTS, FLAC, M4A, MP2, MP3, Opus, OGG, Speex, WavPack, WMA, κ.λ.π.

16


AVK Video Converter


Δωρεάν εφαρμογή μετατροπής αρχείων βίντεο με την βοήθεια της οποίας μπορείτε να ενσωματώσετε κωδικοποιητές HD βίντεο (συμπεριλαμβανομένων αρχείων AVCHD, TS, TOD, AVI HD, M2TS κ.λ.π.), AVI, MP4, WMV, Blu-ray, 3GP, DVD, VOB, MPEG, H.263 / MS, MKV, FLV, κ.λ.π. και να μετατρέψετε αρχεία βίντεο για διάφορες συσκευές. 

Η εφαρμογή περιλαμβάνει έτοιμες προεπιλογές για τη μετατροπή βίντεο για διάφορες συσκευές όπως iPhone, iPad, iPod Touch, Samsung, tablet Android, Sony PSP, Amazon Kindle, smartphones, φορητές συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων κλπ αλλά παρέχει και τη δυνατότητα να μετατρέψτε και να μοιραστείτε τα βίντεο σας στο Web. 

Τέλος, ενσωματώνει επίσης μια επιλογή για τη συγχώνευση όλων των αρχείων βίντεο σε ένα μόνο στοιχείο, καθώς και την προεπισκόπηση αυτών με ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής.

17


Free Audio Video Pack


Συλλογή από video converters που σας βοηθά να μετατρέψετε βίντεο μεταξύ σχεδόν όλων των formats όπως AVI, MPEG, MP4, MOV, WMV, FLV, M4V, 3GP. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης εξειδικευμένους μετατροπείς για τη μετατροπή αρχείων ήχου και εικόνας για το Zune, iPod και PSP. 

Επιπλέον, η συλλογή περιέχει audio extractor converter, η οποία σας επιτρέπει να εξαγάγετε ακουστικά κομμάτια από αρχεία βίντεο και να μετατρέψετε αρχεία ήχου μεταξύ των πιο σημαντικών μορφών ήχου (MP3,WMA,OGG, WAV, AAC, AC3, FLAC). Για να μπορέσετε να αποσυμπιέσετε το αρχείο θα χρειαστεί να κατεβάσετε το 7-ZIP και να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας ή να το ανοίξετε με κάποιο άλλο πρόγραμμα με υποστήριξη 7-Zip. 

Μην τρέξετε το πρόγραμμα μέσα από το 7z αρχείο αλλά αποσυμπιέστε το πρώτα σε ένα φάκελο. Από τον φάκελο που θα προκύψει μετά την αποσυμπίεση της εφαρμογής θα τρέξετε μέσα από αυτόν το εικονίδιο FreeAudioVideoPack. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτε απολύτως στον υπολογιστή σας αφού η εφαρμογή είναι απολύτως φορητή (Portable) και μπορεί να τρέξει ακόμη και μέσα από ένα στικάκι.

18


File Converter


Εξαιρετικός μετατροπέας για τα περισσότερα είδη αρχείων που σας επιτρέπει, να μετατρέψετε και να συμπιέσετε ένα ή περισσότερα αρχεία με τη χρήση του μενού περιβάλλοντος στην εξερεύνηση των Windows και έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο απλό στη χρήση. 

Όπως καταλάβετε, έχουμε να κάνουμε με ένα μετατροπέα για όλα σχεδόν τα είδη των αρχείων από αρχεία ήχου εικόνας και βίντεο μέχρι μετατροπές μεταξύ εγγράφων. Μπορείτε να προσαρμόσετε σε μεγάλο βαθμό την εφαρμογή, προκειμένου να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε προεπιλογές μετατροπής στα αρχεία μενού περιβάλλοντος ή να επεξεργαστείτε το υπάρχον για να αλλάξετε τις επιλογές μετατροπής. 

Για να μετατρέψτε ένα ή περισσότερα αρχεία κάντε απλά δεξί κλικ επάνω τους και επιλέξτε σε τι αρχείο θέλετε να το μετατρέψετε. Για περισσότερες επιλογές κάντε κλικ στο Configure Presets.

19


EasyBrake


To EasyBrake είναι ένα εργαλείο μετατροπής βίντεο και που έχει οποία έχει ως στόχο να είναι πολύ απλή και εύκολη στη χρήση. Υπάρχει ένα μόνο κουμπί το "Power" στο κέντρο του παραθύρου του EasyBrake. Κάντε κλικ σε αυτό και θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ένα βίντεο προς μετατροπή και με την επιλογή σας ξεκινάει αυτόματα η μετατροπή σε ένα μικρό διαφορετικό παράθυρο. 

Πριν ξεκινήσετε την μετατροπή μπορείτε να ορίσετε τις ρυθμίσεις που θέλετε να έχει το τελικό σας βίντεο.Πατήστε επάνω στο μικρό εικονίδιο με το το βίντεο για να ρυθμίσετε επιλογές σε σχέση με αυτό. Αν θέλετε η μετατροπή του βίντεο που θα κάνετε να αφορά συγκεκριμένες συσκευές επιλέξτε από το profiles της εφαρμογής τη συσκευή σας, για παράδειγμα Android, Apple, IPad, κ.λ.π

 
20


MiniTool Video Converter


Δωρεάν λύση που θα μας βοηθήσει στη μετατροπή αρχείων ήχου και βίντεο σε πολλές μορφές. Το λογισμικό είναι διαθέσιμο με δυνατότητες μετατροπής ήχου σε βίντεο και μετατροπή βίντεο σε ήχο. Αυτός ο δωρεάν μετατροπέας βίντεο υποστηρίζει 1000+ μορφές μετατροπής, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων 4K / FHD / HD MP4, MOV, MKV, AVI, WMV, M4V και μορφές βίντεο, όπως MP3, WAV, M4A, WMA, AAC, FLAC, AC3. 

Εσείς απλώς επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να μετατρέψετε, ρυθμίστε τη μορφή εξόδου για κάθε αρχείο ή για όλα τα αρχεία και, στη συνέχεια, μπορείτε να μετατρέψετε όλα μαζικά. Με γρήγορη ταχύτητα μετατροπής και υψηλή ποιότητα βίντεο, απολαύστε σε πολύ μικρό χρόνο τις μετατροπές σας.

Εν κατακλείδι, μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό δωρεάν λογισμικό, που εκτός των προαναφερομένων δυνατοτήτων, είναι και πολύ απλό χρήση του, έτσι ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιήσει ακόμη και ο πιο αδαής χρήστης.

21


Video Shaper


Το Video Shaper είναι ένα δωρεάν, ελαφρύ και εύχρηστο λογισμικό μετατροπής βίντεο, το οποίο σας επιτρέπει να μετατρέψετε και να κάψετε ( σε οπτικά μέσα) αρχεία βίντεο, να εξάγετε κομμάτια ήχου από αρχεία βίντεο, βίντεο και να εφαρμόστε οπτικά εφέ. Με την βοήθεια της εφαρμογής μπορείτε να μετατρέψετε βίντεο σε AVI, MOV, MKV, WMV, VCD, DVD, MP4, να εξάγετε τον ήχο από βίντεο και να τον αποθηκεύσετε ως αρχεία MP3, WAV, OGG, FLAC, WMA . Τέλος, περιλαμβάνει προεπισκόπηση αρχείων βίντεο, αποθήκευση στιγμιότυπων, υποστήριξη γραμμής εντολών και μαζική μετατροπή αρχείων βίντεο. Θα τρέξει σε Windows Vista, 7, 8, 8,1, 10 (32 και 64 bit)

 
22


Shutter Encoder


Aπό τις καλύτερες εφαρμογές μετατροπής βίντεο και χειρίζεται εικόνες και ήχο. Έχει σχεδιαστεί προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο προσιτό και αποτελεσματικό. Χρησιμοποιεί το FFMPEG ως μέσον κωδικοποίησης επιτρέποντας την υποστήριξη για σχεδόν κάθε τύπο βίντεο. Σας επιτρέπει να επιλέξετε και να μετατρέψετε τα βίντεο σας. Μάλιστα, σας δίνει τη δυνατότητα να περικόψετε και να σώσετε από ένα μεγαλύτερο βίντεο κομμάτια που επιθυμείτε. Σάς επιτρέπει ακόμη να να προσθέσετε οποιαδήποτε εικόνα ή βίντεο που θέλετε ως επικάλυψη, να προσαρμόσετε την αδιαφάνεια, το μέγεθος και τη θέση του απευθείας μέσω της εφαρμογής και περιλαμβάνει ακόμη και πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες.
23


Prism Video Converter


Tο Prism Video Converter είναι η πιο σταθερή και ολοκληρωμένη έκδοση Video Converter για μετατροπή ή συμπίεση αρχείων βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά. Μετατρέπει αρχεία AVI, MPG, VOB, ASF, WMV, MP4 και όλες τις μορφές βίντεο που έχουν βάση το DirectShow.Εάν μπορείτε να αναπαραγάγετε ένα αρχείο βίντεο χρησιμοποιώντας το Windows Media Player, τότε μπορείτε σίγουρα να το μετατρέψετε χρησιμοποιώντας τοPrism Video Converter. Σας επιτρέπει να ορίσετε τα ποσοστά συμπίεσης, ανάλυσης και τον ρυθμό καρέ των αρχείων εξόδου.Υποστηρίζει HD σε υψηλή συμπίεση αλλά ακόμη και να ορίσετε ένα συγκεκριμένο μέγεθος για τα αρχεία εξόδου. Τέλος σας δίνει την δυνατότητα άμεσης μετατροπής οποιουδήποτε DVD απλά με προσθήκη του DVD, την επιλογή της μορφής εξόδου κάνοντας απλά κλικ στο εικονίδιο μετατροπής.

 


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!