Τα 25 καλύτερα δωρεάν προγράμματα μετατροπής αρχείων βίντεοΔεν σας κρύβω ότι για να καταφέρω να ξεχωρίσω και να βρω τους λόγους για τους οποίους το ένα πρόγραμμα είναι καλύτερο από το άλλο δυσκολεύτηκα αρκετά, αφού όλες οι εφαρμογές που μπήκαν στη κρίση μου είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Τα βασικά κριτήρια που επικράτησαν στην κατάταξη τους είναι αριθμός των παρεχόμενων λειτουργιών για κάθε εφαρμογή, η απλότητα και ο αριθμός των επισκεπτών για κάθε μία από αυτές. Έτσι λοιπόν παρουσιάζω τις 25 καλύτερες  δωρεάν εφαρμογές για τα windows που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να μετατρέψετε ένα ή περισσότερα αρχεία βίντεο σε πολλά διαφορετικά φορμά για όλες τις χρήσεις και όλες τις συσκευές.

1.
Θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας animation GIF από βίντεο χωρίς πολύ μεγάλη προσπάθεια; Δοκιμάστε με το VideoSolo Free Video to GIF Converter. Το πρόγραμμα διαθέτει ένα απλό αλλά πλούσιο μενού σε δυνατότητες. Με αυτό το πρόγραμμα, είναι εύκολο να δημιουργήσετε τη δική σας δημιουργία GIF από οποιοδήποτε βίντεο. Η λειτουργία "Κλιπ" σας επιτρέπει να κόψετε το βίντεο για να επιλέξετε τα μέρη που σας ενδιαφέρουν περισσότερο με τη μετακίνηση αυτών των δύο ρυθμιστικών.

Επιπλέον, μπορείτε να συγχωνεύσετε διαφορετικά τμήματα του ίδιου βίντεο σε ένα GIF. Μπορείτε ακόμη να περικόψετε το βίντεο και να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα, την αντίθεση, τον κορεσμό και την απόχρωση χρώματος, για να δημιουργήσετε πιο θαμπά βίντεο ή να προσθέσετε μια επικάλυψη κειμένου ή εικόνας στα δημιουργημένα GIF σας για να προστατεύσετε τη δημιουργία σας. 

Βέβαια, όπως θα δείτε και μόνοι σας η εφαρμογή δεν περιορίζεται μόνο στην μετατροπή αρχείων βίντεο σε Gif αλλά σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε οποιοδήποτε βίντεο σε οποιοδήποτε άλλο (300+ formats) με εκπληκτική ευκολία.


2.
To Convertilla είναι ένα απλό βολικό πρόγραμμα για τη μετατροπή αρχείων βίντεο και μουσικής. Υποστηρίζει μορφές αρχείων MP4, FLV, MKV, MPG, AVI, MOV, WMV, 3GP, MP3 αλλά αν αυτό σας προβληματίζει και σας μπερδεύει διαθέτει και έτοιμες διαμορφώσεις για τις παρακάτω συσκευές: Android, iOS (iPhone, iPad), iPod, Blackberry, Sony PSP και PS3, Xbox 360 της Microsoft και το Zune, Windows Phone, το Chrome OS, Ubuntu, Tizen, το Nokia N-series και άλλα απλά γι΄αυτό θα πρέπει να επιλέξτε το πεδίο Gadget .

3.
Με το AVCWare Free Video Converter, μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε βίντεο για να το μετατρέψετε δωρεάν οποιοδήποτε βίντεο σε iPad, iPod, iPhone, Apple TV, PSP, PS3, Xbox, Android και άλλες ψηφιακές συσκευές πολυμέσων. Διάφορες παράμετροι είναι ρυθμιζόμενες και σας βοηθούν να δημιουργήσετε ένα βίντεο υψηλής ποιότητας.

Επιπλέον, για την καλύτερη εμπειρία μετατροπής βίντεο, ο δωρεάν μετατροπέας βίντεο έχει αναβαθμιστεί με την τεχνολογία ATI APP και NVIDIA CUDA, προσφέροντας βελτιωμένη απόδοση κωδικοποίησης / αποκωδικοποίησης βίντεο (όταν επεξεργάζεται βίντεο υψηλής ευκρίνειας) για οποιοδήποτε υπολογιστή που λειτουργεί με GPU με δυνατότητα CUDA.Υποστηρίζει μετατροπή μεταξύ πολλαπλών μορφών βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των πιο δημοφιλών βίντεο: AVI, MPEG, WMV, MP4, FLV, DivX, XviD, MOV, RMVB, MVV, VOB, ASF, 3GP, 3G2, SWF, H.261, H.264 , DV, DIF, MJPG, MJPEG, DVR-MS, NUT, QT, YUV, DAT, MPV, NSV και άλλα.

Επίσης με το ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων μπορείτε να αναπαράγετε τα αρχεία βίντεο σε μια ανεξάρτητη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων και να λαμβάνετε στιγμιότυπα βίντεο οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής.4.

Σήμερα υπάρχουν πολλές διαφορετικές μορφές βίντεο και ήχου και διαφορετικές συσκευές  που υποστηρίζουν διάφορες μορφές βίντεο, επομένως για να παρακολουθήσετε βίντεο και ηχητικό υλικό σε διαφορετικές συσκευές, πρέπει να το μετατρέψετε, δηλαδή να το προσαρμόσετε στη συσκευή που χρησιμοποιείται.  Το Video to video converter είναι ένας δωρεάν μετατροπέας βίντεο για τη μετατροπή μεταξύ διαφόρων μορφών βίντεο και ήχου. Ο μετατροπέας βίντεο που παρουσιάζουμε είναι πλούσιος σε χαρακτηριστικά και σας επιτρέπει να μετατρέψετε σχεδόν όλες τις υπάρχουσες μορφές.  Είναι δυνατόν να μετατρέψετε αρχεία βίντεο και ήχου σε DivX ή σε μορφή XviD, για να παρακολουθείτε ταινίες στην τηλεόραση, HD φορμά για LCD, Plasma τηλεοράσεις, σχεδόν όλα τα είδη των κινητών τηλεφώνων, όπως Android, iPhone, iPod, iPad, βίντεο για το διαδίκτυο, μετατροπή-δημιουργία βίντεο μορφών DVD, QuickTime, μετατροπή για μεταφόρτωση στο YouTube, διάφορους σπάνιους και ειδικούς κωδικοποιητές κ.λπ. Θα τρέξει σε όλα τα Windows.

5.
Θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει και πολύ δίκαια, απλά σαν ένα από τα καλύτερα ίσως τo πιο κορυφαίο freeware πρόγραμμα στο είδος του για να να μετατρέψει κανείς Videos, μουσικά αρχεία, εικόνες, να κάνει rip κάποιο DVD ή μουσικό CD και όλα αυτά μέσα από ένα πολύ απλό και κατανοητό μενού. Format Factory υποστηρίζει μορφές ήχου και βίντεο στο Android, iPhone, iPad, iPod και άλλες φορητές. Για να δουλέψετε με την εφαρμογή αφού τρέξετε το πρόγραμμα, επιλέξτε πρώτα το είδος αρχείου που θέλετε να μετατρέψετε το βίντεο σας.  Θα πρέπει να σημειώσω ότι η εφαρμογή διαθέτει εκτός από την δυνατότητα μετατροπής και άλλες ευκολίες όπως η δυνατότητα συνένωσης αρχείων βίντεο και ήχου η μίξη αρχείων βίντεο και ήχου αλλά και δυνατότητες μετατροπής και εξαγωγής βίντεο από CD,DVD , εξαγωγής μουσικών αρχείων από μουσικό CD και πολλές ακόμη ευκολίες.

6.
Πρόκειται για ένα ευέλικτο μετατροπέα βίντεο με multi-core CPU υποστήριξη που μπορεί μπορεί να μετατρέψει σχεδόν κάθε βίντεο από μία μορφή σε άλλη με με HD-ποιότητα. Με τα εργαλεία δημιουργικής επεξεργασίας, μπορείτε να προσθέσετε, μεταβάσεις σκηνών, υπότιτλους, soundtracks και υδατογραφήματα, να εφαρμόσετε ειδικά εφέ, κλιπ, να συγχωνεύσετε και να περικόψετε βίντεο. Ποιο συγκεκριμένα περιλαμβάνει υποστήριξη πολλών φορμά βίντεο HD όπως H.264 / MPEG-4 AVC, AVCHD Video (* .m2ts, * .mts), Apple TV h.264 720P, MKV, HD WMV, MPEG2 / MPEG-4 TS HD βίντεο σε SD -διαμορφωμένα βίντεο. Μετατρέπει εύκολα μεταξύ των πολλαπλών γενικών μορφών βίντεο, AVI, MPEG, WMV, DivX, MP4, H.264 / AVC, MKV, RM, MOV, XviD, 3GP, FLV κλπ.

Ακόμη, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφάνειες βίντεο από τη συλλογή φωτογραφιών σας με ειδικά μεταβατικά εφέ, για να κάνετε το φωτογραφικό σας βίντεο πιο προσωπικό και να καταγράψετε εικόνες από ταινίες σε παρτίδες. Μπορείτε να επιλέξετε ταυτόχρονα διαφορετικές μορφές αντιγραφής για να αντιγράψετε ένα πρωτότυπο για να ικανοποιήσετε διαφορετικές συσκευές πολυμέσων. Μετατρέπει αρχεία βίντεο, σε υψηλή ταχύτητα, με την υποστηριζόμενη τεχνολογία επεξεργασίας NVIDIA CUDA ™ και με πλήρη υποστήριξη CPU πολλών πυρήνων. Προσθέστε πολλαπλά αρχεία για να ξεκινήστε μία μετατροπή, μειώνοντας έτσι σημαντικά την ώρα.Ας δούμε τώρα στην πράξη το πρόγραμμα.

Για να φορτώσετε το βίντεο προς επεξεργασία, επιλέξτε File-Ad files ή Ad folder αν έχετε συγκεντρωμένα τα βίντεο σας σε κάποιο φάκελο. Από εκεί και μετά, επιλέξτε αν επιθυμείτε, να προσθέσετε εφέ, ή να κάνετε κάποιο άλλη επεξεργασία, όπως για παράδειγμα το να προσθέσετε το λογότυπό σας στο βίντεο, ή να περικόψετε συγκεκριμένα τμήματα.


7.
Γνωρίστε το IQmango Free Video Converter, τον ορισμό του απόλυτου λογισμικού μετατροπής βίντεο! Το πρόγραμμα που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σας για μετατροπή βίντεο, παρέχοντας άψογη ποιότητα εικόνας στα αρχεία βίντεο που έχουν μετατραπεί, στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Το IQmango ο λειτουργεί εξαιρετικά καλά ως μετατροπέας περιεχομένου βίντεο για οποιοδήποτε φορητό gadget, όπως: IPhone, iPod, iPad, Zune, PSP, BlackBerry, συσκευές Android και άλλα.  Και επιπλέον, μπορεί να μετατρέψει τα αρχεία ήχου σας σε διάφορες μορφές ! Κατεβάστε το δωρεάν Video Converter τώρα και ξεκινήστε τη μετατροπή των αρχείων βίντεο και ήχου. Μιλώντας για υποστηριζόμενες μορφές βίντεο, το IQmango είναι ένας ιδανικός μετατροπέας MP4 για το smartphone, το tablet ή το MP4 player.


Θα μετατρέψει άψογα το βίντεο σε AVI για DIVX / AVI υποστηριζόμενους Players και ένα πλήθος άλλων κοινών και εξωτικών μορφών βίντεο όπως MPEG, WMV, VOB, ASF, SWF, MOV, RM, MPE, MKV, OGM κλπ. Απλά επιλέξτε το καταλληλότερο προφίλ μετατροπής ανάμεσα σε αυτά που προσφέρονται από το πρόγραμμα και χαλαρώστε ενώ η μετατροπή γίνεται  γρήγορα και τέλεια. 

8.
Το AVK Video Converter είναι μία δωρεάν εφαρμογή μετατροπής αρχείων βίντεο με την βοήθεια της οποίας μπορείτε να ενσωματώσετε κωδικοποιητές HD βίντεο (συμπεριλαμβανομένων αρχείων AVCHD, TS, TOD, AVI HD, M2TS κ.λ.π.), AVI, MP4, WMV, Blu-ray, 3GP, DVD, VOB, MPEG, H.263 / MS, MKV, FLV, κ.λ.π. και να μετατρέψετε αρχεία βίντεο για διάφορες συσκευές. Η εφαρμογή περιλαμβάνει έτοιμες προεπιλογές για τη μετατροπή βίντεο για διάφορες συσκευές όπως iPhone, iPad, iPod Touch, Samsung, tablet Android, Sony PSP, Amazon Kindle, smartphones, φορητές συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων κλπ αλλά παρέχει και τη δυνατότητα να μετατρέψτε και να μοιραστείτε τα βίντεο σας στο Web. Το AVK Video Converter ενσωματώνει επίσης μια επιλογή για τη συγχώνευση όλων των αρχείων βίντεο σε ένα μόνο στοιχείο, καθώς και την προεπισκόπηση αυτών με ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής.

9.
Mε την υποστήριξη της videoconverterfactory.com σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν μία από τις καλύτερες δημιουργίες της στο τομέα μετατροπής βίντεο. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να κατεβάσετε και να ενεργοποιήσετε το προϊόν στην πλήρη έκδοσή του με το κωδικό ενεργοποίησης που θα δείτε στο τέλος του άρθρου. Το WonderFox DVD Video Converter είναι  μία επαγγελματικών προδιαγραφών εφαρμογή που υποστηρίζει μετατροπή βίντεο HD. Υποστηριζόμενη από την αποκλειστική τεχνολογία κωδικοποίησης βίντεο ξεχωρίζει από από άλλους μετατροπείς βίντεο HD για την υψηλή ποιότητα παραγωγής.

Επιπλέον, λόγω της υποστήριξης των τεχνολογιών επιτάχυνσης υλικού NVIDIA NVENC, CUDA και Intel HD Graphics συμβάλλει, επιτυγχάνοντας πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα μετατροπής βίντεο από τους ανταγωνιστές της. Ως εκ τούτου, αν θέλετε πραγματικά εκπληκτικά αποτελέσματα μετατροπής HD,  ο μετατροπέας αυτός είναι η καλύτερη επιλογή. Υποστηρίζει. το νεότερο κωδικοποιητής H265 (HEVC), VP9 και άλλες μορφές h-video. Μετατρέπει βίντεο πολυμέσων M2TS, MKV, AVCHD, HDTV BDAV και MPEG-TS, βίντεο βιντεοκάμερας HD και πολλά περισσότερα από 300 κωδικοποιητές βίντεο και ήχο. Το WonderFox DVD Video Converter είναι εξοπλισμένο με προηγμένη τεχνολογία μετατροπής βίντεο υψηλής ευκρίνειας (HD).

Έτσι, μπορείτε μετατρέψετε βίντεο από Standard Definition (SD) σε High Definition (HD), όπως HD MP4, HD MKV, HD AVI, HD MTS, HD TRP, ακόμα και 4k. Υιοθετώντας την πιο προηγμένη τεχνολογία κωδικοποίησης βίντεο, αυτός ο συμπιεστής βίντεο θα μειώσει το βίντεο (μετατροπή τα βίντεο HD σε βίντεο SD) με την ελάχιστη απώλεια ποιότητας και τα μετατραπέντα βίντεο θα είναι σχεδόν όμοια από τα πρωτότυπα.   Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να απελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης στις συσκευές σας, αλλά και να προ ρυθμίσετε τις βέλτιστες παραμέτρους για την ευρύτερη επιλογή των συσκευών HDTV.

Ο σειριακός αριθμός για να ενεργοποιήσετε το προϊόν : 

VC-DVCA-A4451CF723-048D2BC1F4-7C9D34FD6E
10.
Το File Blender είναι ένας μετατροπέας βίντεο, εικόνας, ήχου, διαχωριστής PDF / TIFF,  Joiner και πολλά άλλα. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να μετατρέψετε βίντεο (AVI, WMV, FLV, MP4,), εικόνες, (BMP, JPG, PNG, GIF, TIF, ) ήχο (MP3, WAV, FLAC, OGG, APE, M4A), να διαχωρίσετε και να ενώσετε έγγραφα PDF και TIFF, να μειώσετε το μέγεθος του κώδικα σε κώδικες JS / CSS να μετατρέψετε γραμματοσειρές TTF σε EOT και να κρυπτογραφήσετε ή να αποκρυπτογραφήσετε οποιουδήποτε αρχείο. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σύρετε με το ποντίκι σας το προς επεξεργασία ή μετατροπή αρχείο στο μενού της εφαρμογής και από εκεί και μετά να επιλέξετε από τις διαθέσιμες επιλογές που θα εμφανιστούν αυτό που θέλετε να κάνετε. Δεν απαιτεί εγκατάσταση.

11.
Το ChrisPC Free Video Converter είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε οικογενειακά βίντεο, ταινίες αλλά και οποιαδήποτε βίντεο με την μορφή που χρειάζεστε για τις φορητές σας συσκευές όπως iPad, iPhone, iPod, AVI, MPEG-4 H.264, XviD, MP3, XBOX 360, η Sony Playstation και άλλα. Πριν από την έναρξη της μετατροπής, πρέπει να επιλέξετε τη μορφή εξόδου, το φάκελο εξόδου από την μετατροπή του βίντεο και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία της μετατροπής των επιλεγμένων αρχείων σας. Πρόκειται για ένα δωρεάν λογισμικό για μη-εμπορική χρήση. Ως εκ τούτου, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δύναμη του εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.


12.

Το MeGUI είναι μια εφαρμογή μετατροπής βίντεο που αρχικά είχε σχεδιαστεί  για καθήκοντα DVD Ripper, όμως είναι ικανή να αναλάβει πολύ περισσότερα καθήκοντα . Πρόκειται ουσιαστικά για ένα frontend για πολλά δωρεάν εργαλεία, που περιλαμβάνει  μια σειρά από βοηθητικά προγράμματα για την ενίσχυση της διαδικασίας  της μετατροπής. Είναι ίσως η πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή με βάση το πρότυπο ISO λύση MPEG-4.

 Στα κύρια χαρακτηριστικά και τις δραστηριότητες του προγράμματος περιλαμβάνονται η μετατροπή των αρχείων σας για το iPod  και  άλλες συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων, προσθέτει ισχυρά φίλτρα ώστε να βελτιώσετε τα αποτελέσματα της μετατροπής και επιταχύνει τις εργασίες σας δημιουργώντας πολλαπλά threads  multi-core CPU. Δημιουργεί αρχεία ISO MPEG-4 και MKV με τη χρήση αποτελεσματικών δωρεάν codecs (Βίντεο: x264, XviD? Ήχος: AAC, AC-3 και πολλά άλλα). Τέλος υποστηρίζει MPEG-4 ASP (XviD), MPEG-4 AVC (x264), AAC, MP2, MP3, FLAC, Vorbis μAC3 ήχο και MP4, MKV, AVI ή M2TS.

13.

Το AV Video Converter είναι ένα ισχυρό και πλήρως εξοπλισμένο εργαλείο μετατροπής, σχεδιασμένο χωρίς περιορισμούς που επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν σχεδόν όλες τις μορφές  βίντεο από τη μία μορφή στην άλλη.  Προσφέρει μια ασύγκριτη υποστήριξη για τη μετατροπή και αποθήκευση βίντεο σε AVI, FLV, MKV, MP4, MPEG-1, MPEG-2, OGV (OGG Theora), WebM, WMV κλπ. Επιπλέον, το Video Converter είναι επίσης σε θέση να μετατρέψει το soundtrack ενός τύπου βίντεο σε οποιαδήποτε από τις πολλές μορφές ήχου, όπως AAC, AC3, ALAC, DTS, FLAC, M4A, MP2, MP3, Opus, OGG, Speex, WavPack, WMA, κ.λπ.

14.
Δωρεάν, πλην όμως πανίσχυρος, πλήρης μετατροπέας, αρχείων βίντεο και ήχου, με πολύ περισσότερες και διαφορετικές δυνατότητες από τα τυπικά προγράμματα αυτού του είδους, με την βοήθεια του οποίου μπορείτε να μετατρέψετε μία πολύ μεγάλη γκάμα αρχείων βίντεο και ήχου σε διαφορετικά formats. Υποστηρίζει όλες τις μορφές αρχείων και κωδικοποιητές. Το user interface του προγράμματος είναι πολύ φιλικό και παρόλο που τα κουμπιά μπορεί να σας φανούν πολλά, προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες της εφαρμογής. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε, να τροποποιήσετε και να αποθηκεύσετε το δικό σας προφίλ στο Quick Media Converter.15.
Το Media Converter Free είναι ένα ισχυρό εργαλείο μετατροπής πολυμέσων που υποστηρίζει όχι μόνο τη μετατροπή βίντεο σε βίντεο (για παράδειγμα MP4 σε 3GP) και τη μετατροπή ήχου σε ήχο (για παράδειγμα, APE σε MP3), αλλά υποστηρίζει επίσης τη μετατροπή ήχου σε βίντεο (για παράδειγμα, mp3 στο flv) ή να μετατρέψετε βίντεο σε ήχο (για παράδειγμα, AVI σε MP3).

Το λογισμικό υποστηρίζει διάφορες μορφές όπως 3GP, AAC, APE, AVI, M4A, MP3, MP4, OGG, F4V, FLV, MOV, MKV, VOB, WMA, WMV κτλ. Η ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων μπορεί να αναπαράγει όλες τις υποστηριζόμενες μορφές πολυμέσων, έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το λογισμικό ως APE player, AAC player, AC3 player, WebM player κ.λ.π.

Με πάνω από 100 ρυθμίσεις εξόδου για δημοφιλείς συσκευές όπως iPad, iPhone, PSP , PS3, Android, BlackBerry, Xbox κ.λπ. Δεν απαιτεί εγκατάσταση κωδικοποιητών επειδή είναι ενσωματωμένοι όλοι οι κωδικοποιητές / αποκωδικοποιητές.

16.
Το Free Audio Video Pack είναι μια συλλογή από video converters που σας βοηθά να μετατρέψετε βίντεο μεταξύ σχεδόν όλων των formats όπως AVI, MPEG, MP4, MOV, WMV, FLV, M4V, 3GP. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης εξειδικευμένους μετατροπείς για τη μετατροπή αρχείων ήχου και εικόνας για το Zune, iPod και PSP.

Επιπλέον, η συλλογή περιέχει audio extractor converter, η οποία σας επιτρέπει να εξαγάγετε ακουστικά κομμάτια από αρχεία βίντεο και να μετατρέψετε αρχεία ήχου μεταξύ των πιο σημαντικών μορφών ήχου (MP3,WMA,OGG, WAV, AAC, AC3, FLAC). Για να μπορέσετε να αποσυμπιέσετε το αρχείο θα χρειαστεί να κατεβάσετε το 7-ZIP και να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας ή να το ανοίξετε με κάποιο άλλο πρόγραμμα με υποστήριξη 7-Zip.

Μην τρέξετε το πρόγραμμα μέσα από το 7z αρχείο αλλά αποσυμπιέστε το πρώτα σε ένα φάκελο. Από τον φάκελο που θα προκύψει μετά την αποσυμπίεση της εφαρμογής θα τρέξετε μέσα από αυτόν το εικονίδιο FreeAudioVideoPack.Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτε απολύτως στον υπολογιστή σας αφού η εφαρμογή είναι απολύτως φορητή (Portable) και μπορεί να τρέξει ακόμη και μέσα από ένα στικάκι.

17.
To File Converter είναι ένας εξαιρετικός μετατροπέας για τα περισσότερα είδη αρχείων που σας επιτρέπει, να μετατρέψετε και να συμπιέσετε ένα ή περισσότερα αρχεία με τη χρήση του μενού περιβάλλοντος στην εξερεύνηση των Windows  και έχει σχεδιαστεί  ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο απλό στη χρήση.

Όπως καταλάβετε, έχουμε να κάνουμε με ένα μετατροπέα για όλα σχεδόν τα είδη των αρχείων από αρχεία ήχου εικόνας και βίντεο μέχρι μετατροπές μεταξύ εγγράφων. Μπορείτε να προσαρμόσετε σε μεγάλο βαθμό την εφαρμογή, προκειμένου να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε προεπιλογές μετατροπής στα αρχεία μενού περιβάλλοντος ή να επεξεργαστείτε το υπάρχον για να αλλάξετε τις επιλογές μετατροπής.

Για να μετατρέψτε ένα ή περισσότερα αρχεία κάντε απλά δεξί κλικ επάνω τους και επιλέξτε σε τι αρχείο θέλετε να το μετατρέψετε. Για περισσότερες επιλογές κάντε κλικ στο Configure Presets.

18.

To Konvertor είναι ένα γρήγορο και αξιόπιστο πρόγραμμα με δύο πάνελ, ένας διαφορετικός διαχειριστής αρχείων θα λέγαμε για τα Windows. Διαθέτει ένα περιεκτικότατο μενού και παρέχει στους χρήστες υποστήριξη για όλες τις δημοφιλείς μορφές αρχείων. Το Konvertor είναι ένας τρόπος για να εργαστείτε με τα αρχεία σας πιο αποτελεσματικά αφού σας επιτρέπει να μετατρέψετε τα αγαπημένα σας βίντεο σε φορμά κατάλληλο για πολλές συσκευές όπως τα iPod, iPhone, BlackBerry, διάφορα smartphones, Xbox, Zune και άλλα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, εκτενή φίλτρα και επιλογές επεξεργασίας για τις εικόνες σας. Έτσι, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας και να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε φωτεινότητα, αντίθεση αλλά και να αλλάξετε τα χρώματα. Ακόμη σας επιτρέπει αν ελέγξετε το φαινόμενο κόκκινα μάτια΄΄ και να διορθώσετε τις φωτογραφίες σας, να τις περιστρέψετε αλλά και να προσθέσετε ειδικά εφέ.


Έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερο προσφέροντας  γρήγορη πλοήγηση μεταξύ καταλόγων, γρήγορη ανάγνωση καταλόγων, μικρογραφίες και έχει ρυθμιστεί να αποθηκεύει όλες τις ρυθμίσεις , από τον οποίο εκτελείται.

Οι ενσωματωμένοι Viewers εμφανίζουν άμεσα περιεχόμενο όλων των μορφών αρχείων, κείμενο δυαδικά αρχεία, εικόνες bitmap βίντεο, ήχο, αρχεία 3D, έγγραφα του Office ή αρχεία προγραμμάτων.

Από πλευράς υποστήριξης αρχείων συμπίεσης υποστηρίζονται τα ZIP, RAR, 7-Zip, TGZ, ARJ, APK, ZOO, LZH, ISO / UDF (και άλλα 170) αρχεία.
Όλος ο κατάλογος εδώ

3D αρχεία θεάσης, μετατροπή (σε 2D ή 3D), snap, περιστροφή, υποστήριξη πολλών διαφορετικών μορφών (102) κλπ ....
Όλος ο κατάλογος εδώ

eBooks Μορφές
Μετατροπή, εξαγωγή μεταξύ μορφών eBooks
Όλος ο κατάλογος εδώ

Εικόνες, μορφές φωτογραφιών, Oι πιο δημοφιλείς (και όχι τόσο δημοφιλείς) μορφές, υποστηρίζονται  συνολικά (2192),
Όλος ο κατάλογος εδώ

Μορφές ήχου
Υποστηρίζονται σχεδόν όλα τα είδη των μορφών ήχου (833), μετατρέψτε σε MP3, MP4, OGG, WAV κλπ ....
Όλος ο κατάλογος εδώ

Μορφές βίντεο
Αναπαραγωγή, μετατροπή, εξαγωγή ήχου, split video, υποστήριξη σχεδόν όλων των ειδών μορφών βίντεο (230), μετατροπή σε MP4, DivX, WEBM, VOB κλπ ....
Όλος ο κατάλογος εδώ

Μπορείτε επίσης να να δημιουργήσετε HTML ή PDF γκαλερί με φωτογραφίες, να δημιουργήσετε slideshows και να φτιάξετε πανοραμικές φωτογραφίες. Συνεργάζεται άψογα και με τις δύο εκδόσεις 32-bit και 64-bit στα Windows 10, 8.1, 8 και 7.

Τέλος μπορείτε να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική αλλά και να μετατρέψετε αρχεία ήχου από το ένα φορμά στο άλλο.  Εν κατακλείδι, έχουμε να κάνουμε με ένα από τα καλύτερα  προγράμματα και κατά τη γνώμη μου είναι μία εφαρμογή που θα πρέπει να  έχει ο κάθε χρήστης στον υπολογιστή του.

19.
Μετατρέψετε τα αγαπημένα σας βίντεο μεταξύ των πιο δημοφιλών βίντεο φορμά με το IVC - Internet Video Converter . Πρόκειται για μία  απλή και εύχρηστη εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε τα βίντεο σας σε διαφορετικές μορφές όπως MP4, AVI, WMV, MPG και άλλα για να μπορείτε να παίξετε τα βίντεο σας σε όλες τις συσκευές σας (smartphone Android/  iPhone / Windows Phone / Windows κινητά, PC,  Mac, iPad).


20.

Το DVDVideoSoft Free Studio είναι ένα πλήρως ανασχεδιασμένο όλα-σε-ένα πακέτο. Περιέχει πέντε τμήματα με όλες τις ελεύθερες εφαρμογές πολυμέσων οι οποίες έχουν αναπτυχθεί από την DVDVideoSoft.Έτσι, όλα τα προγράμματα που περιλαμβάνονται στο νέο περιβάλλον εργασίας είναι εύκολα προσβάσιμα. Με το λογισμικό αυτό μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία βίντεο και ήχου μεταξύ των διαφορετικών μορφών συμβατά και για iPod, PSP, iPhone, BlackBerry αλλά και για όλα τα δημοφιλή κινητά τηλέφωνα και συσκευές, να κάψετε και να κάνετε rip DVD και CD ήχου, και να κάνετε επεξεργασία ήχου βίντεο καθώς και εγγραφή βίντεο.

21.
Από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα μετατροπής βίντεο όχι μόνο για την ευκολία χρήσης και την πληθώρα λειτουργιών που μας παρέχει αλλά και κυρίως για το γεγονός ότι είναι ένα κλασικό υπόδειγμα freeware. Το SuperSimple Video Converter είναι ένας δωρεάν transcoder για ταινίες, βίντεο και μουσική. Μπορεί να μετατρέψει βίντεο για iPhone, Android, BlackBerry, Windows Mobile, Symbian, κλπ. Τα βίντεο μπορούν να αναπαραχθούν σε Windows, Mac, Linux και άλλα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, επίσης μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος στα βίντεο, να αλλάξετε την ταχύτητα του bit rate, και άλλες παραμέτρους στο τελικό βίντεο. Επιλέξτε από τις διάφορες προεπιλογές εξόδου (προφίλ) ή δημιουργήσετε το δικό σας και όλα αυτά με αστραπιαία ταχύτητα αφού η εφαρμογή αναγνωρίζει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες χρησιμοποιώντας πολλαπλούς πυρήνες CPU, MMX / SSE και επιτάχυνση GPU!

22.
Η ιδανική εφαρμογή για τη μετατροπή όλων των τύπων βίντεο δωρεάν. Με πολλαπλές μορφές εξόδου, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τοπικά βίντεο ή λήψεις βίντεο YouTube σε άλλες μορφές βίντεο και ήχου (MP4, MKV, MOV, FLV, AVI, WMV, MP3 κ.λ.π.). Στα βασικά του χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται, μετατροπή μεταξύ 300+ διαφορετικών μορφών βίντεο, μετατροπή βίντεο για τις περισσότερες κινητές συσκευές, βελτίωσης της ποιότητα του βίντεο με τέσσερις τρόπους και πολλά άλλα. Εν κατακλείδι, θα μπορείτε να παρακολουθείτε ταινίες και θα ακούτε μουσικά αρχεία απλά και γρήγορα σε κινητά τηλέφωνα και άλλες φορητές συσκευές, όπως iPhone, Sharp, HTC, Google, Sony, LG και άλλα.

23.
Ένας από του καλύτερους μετατροπείς βίντεο, εξοπλισμένος με προφίλ DivX για τη δημιουργία βίντεο DivX, H.264 και HEVC συμβατών με περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο συσκευές πιστοποίησης DivX. Οι προεπιλογές μεταγλώττισης για το iPad και το iPhone βελτιστοποιούν το βίντεό σας για αναπαραγωγή σε συσκευές iOS (π.χ. μετατροπή AVI ή MKV σε MP4).Ακόμη, ρυθμίστε το bitrate, περιορίστε την ανάλυση βίντεο και το μέγεθος του αρχείου, συνδυάστε πολλαπλά κλιπ ή περιστρέψτε το βίντεο πριν το μετατρέψετε, τέλος αποθηκεύσετε μια προσαρμοσμένη προεπιλογή για να την επαναχρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά στις αγαπημένες σας ρυθμίσεις.

Στη διάθεσή σας, τέσσερις λειτουργίες κωδικοποίησης για τη μετατροπή του HEVC σας δίνουν ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο για το πότε να μεγιστοποιήσετε την ποιότητα ή να δώσετε προτεραιότητα στην ταχύτητα. Επιλέξτε  πώς θέλετε να κάνετε τη μετατροπή σας. Γρήγορα; Με καλύτερη ποιότητα; ή  επιλέξτε  τον κατάλληλο συνδυασμό γι γρήγορη μετατροπή με όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα.

24.

Το AVK Video Converter είναι μία δωρεάν εφαρμογή μετατροπής αρχείων βίντεο με την βοήθεια της οποίας μπορείτε να ενσωματώσετε κωδικοποιητές HD βίντεο (συμπεριλαμβανομένων αρχείων AVCHD, TS, TOD, AVI HD, M2TS κ.λ.π.), AVI, MP4, WMV, Blu-ray, 3GP, DVD, VOB, MPEG, H.263 / MS, MKV, FLV, κ.λ.π. και να μετατρέψετε αρχεία βίντεο για διάφορες συσκευές. Η εφαρμογή περιλαμβάνει έτοιμες προεπιλογές για τη μετατροπή βίντεο για διάφορες συσκευές όπως iPhone, iPad, iPod Touch, Samsung, tablet Android, Sony PSP, Amazon Kindle, smartphones, φορητές συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων κλπ αλλά παρέχει και τη δυνατότητα να μετατρέψτε και να μοιραστείτε τα βίντεο σας στο Web. Το AVK Video Converter ενσωματώνει επίσης μια επιλογή για τη συγχώνευση όλων των αρχείων βίντεο σε ένα μόνο στοιχείο, καθώς και την προεπισκόπηση αυτών με ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα.

25.
Το Mobile Media Converter είναι ένας δωρεάν μετατροπέας ήχου και βίντεο για τη μετατροπή μεταξύ δημοφιλών μορφών ήχου και βίντεο, όπως MP3, Windows Media Audio (wma), Ogg Vorbis Audio (ogg), Wave Audio (WAV), MPEG video, AVI, Windows Media (AMR) και 3G βίντεο (AMR) και 3GP βίντεο. Υποστηρίζονται βίντεο MP4 συμβατά με iPod / iPhone και PSP. Επιπλέον, μπορείτε να καταργήσετε και να προσθέσετε νέες μορφές ή συσκευές μέσω του Διαδικτύου.  Μπορείτε να κόψετε τα κλιπ σας για δημιουργία ήχου ή για οποιοδήποτε άλλο σκοπό και να περικόψετε τα βίντεό σας για να αφαιρέσετε μαύρες ράβδους πάνω / κάτω ή άλλα ανεπιθύμητα μέρη της εικόνας. Επιπλέον, οι ενσωματωμένοι υπότιτλοι μπορούν να κωδικοποιηθούν στο βίντεο για την παρακολούθηση ταινιών ή εκπομπών με υπότιτλους σε συσκευές που δεν τις υποστηρίζουν.