Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

AVG AntiVirus Free : Η απόλυτη δωρεάν προστασία από ιούς και λοιπές απειλέςΠρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή antivirus με εξαιρετική παρουσία  στο χώρο της προστασίας των υπολογιστών από κακόβολο λογισμικό. Στη νέα του έκδοση έρχεται με ένα πολύ απλό  και κατανοητό μενού.

To AVG AntiVirus  είχε πολύ καλή ανταπόκριση στην απόδοση της λειτουργίας του υπολογιστή μας χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις. Σε ότι αφορά με την εμφάνιση του δεν θα δείτε και μεγάλες διαφορές από την προηγούμενη έκδοση, ασφαλώς όμως υπάρχει βελτιστοποίηση των λειτουργιών της και δεν πρόκειται να δείτε καμία καθυστέρηση στην λειτουργία του υπολογιστή σας.

Σε γενικές γραμμές, πρόκειται για ένα εξαιρετικό antivirus, χωρίς κανένα κόστος. Βέβαια όπως θα δείτε στο πρόγραμμα είναι ενσωματωμένη και η εμπορική εκδοχή του προγράμματος με κάποιες επιπλέον δυνατότητες από αυτές που σας παρέχει το antiviruς στην δωρεάν του έκδοση.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
AVG AntiVirus Free : Η απόλυτη δωρεάν προστασία από ιούς και λοιπές απειλές
4/ 5 stars - "AVG AntiVirus Free : Η απόλυτη δωρεάν προστασία από ιούς και λοιπές απειλές" Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή antivirus με εξαιρετική παρουσία  στο χώρο της προστασίας των υπολογιστών από κακόβολο λ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>