Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει το AdBlock!

Λάβετε υπόψη, ότι το lovefortechnology.net βασίζεται σε διαφημίσεις για να συνεχίσει να παράγει και να προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο σε εσάς. Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν απενεργοποιήσετε το Adblock ώστε να μας υποστηρίξετε. Πατηστε εδω για συνεχεια

AVG AntiVirus Free : Η απόλυτη δωρεάν προστασία από ιούς και λοιπές απειλές- To AVG AntiVirus  είχε πολύ καλή ανταπόκριση στην απόδοση της λειτουργίας του υπολογιστή μας χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις. Σε ότι αφορά με την εμφάνιση του δεν θα δείτε και μεγάλες διαφορές από την προηγούμενη έκδοση, ασφαλώς όμως υπάρχει βελτιστιοποίηση των λειτουργιών της και δεν πρόκειται να δείτε καμία καθυστέρηση στην λειτουργία του υπολογιστή σας.

 - To AVG θα εγκαταστήσει από προεπιλογή, τη γραμμή εργαλείων περιήγησης AVG (αν δεν το επιθυμείτε αποεπιλέξτε τα σχετικά πεδία). Αυτό μπορεί να βοηθήσει τη δική σας ασφάλεια, αφού η λειτουργία αυτή απομονώνει τις επικίνδυνες σελίδες στις αναζητήσεις των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης, εμείς επιλέξαμε κατά την εγκατάσταση την επιλογή Custom Install χωρίς να εγκαταστήσουμε την γραμμή εργαλείων περιήγησης AVG. To AVG θα εγκαταστήσει από προεπιλογή, τη γραμμή εργαλείων περιήγησης AVG (αν δεν το επιθυμείτε αποεπιλέξτε τα σχετικά πεδία).


- Αυτό μπορεί να βοηθήσει τη δική σας ασφάλεια, αφού η λειτουργία αυτή απομονώνει τις επικίνδυνες σελίδες στις αναζητήσεις των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης, εμείς επιλέξαμε κατά την εγκατάσταση την επιλογή Custom Install χωρίς να εγκαταστήσουμε την γραμμή εργαλείων περιήγησης AVG. Σε γενικές γραμμές, πρόκειται για ένα εξαιρετικό antivirus, χωρίς κανένα κόστος. Βέβαια όπως θα δείτε στο πρόγραμμα είναι ενσωματωμένη και η εμπορική εκδοχή του προγράμματος με κάποιες επιπλέον δυνατότητες από αυτές που σας παρέχει το antiviruς στην δωρεάν του έκδοση.

- Κατά την διάρκεια της πρώτης πλήρους σάρωσης ίσως καθυστερήσει λίγο περισσότερο από το αναμενόμενο όμως οι επόμενες σαρώσεις θα είναι πολύ πιό γρήγορες. Χωρίς αμφιβολία αποτελεί μία αξιόλογη πρόταση για όσους δεν θέλουν να δαπανήσουν χρήματα για την προστασία του υπολογιστή τους, χωρίς να υπολείπεται σε τίποτα σε δράση και αποτέλεσμα.

AVG AntiVirus FREE 2018

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

AVG AntiVirus Free : Η απόλυτη δωρεάν προστασία από ιούς και λοιπές απειλές
4/ 5 stars - "AVG AntiVirus Free : Η απόλυτη δωρεάν προστασία από ιούς και λοιπές απειλές" - To AVG AntiVirus  είχε πολύ καλή ανταπόκριση στην απόδοση της λειτουργίας του υπολογιστή μας χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις. Σ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>