Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Magical Jelly Bean Keyfinder : Ανακτήστε το CD Key για τα WindowsΤο Magical Jelly Bean Keyfinder είναι ένα μία μικρή δωρεάν εφαρμογή με την οποία μπορούμε να ανακτήσουμε τον αριθμό-κλειδί προϊόντος (CD Key) που χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση των Windows και όχι μόνο αφού μπορεί να ανακτήσει και παρόμοια κλειδιά από άλλα προϊόντα για πολλές άλλες εφαρμογές.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα να ανακτήσει τα κλειδιά προϊόντος από unbootable εγκαταστάσεις των Windows. Λειτουργεί σε Windows 95, 98, ME, 2000, XP, Server 2003, Windows Vista, Office XP, Office 2003 και Office 2007 Windows 8 και Windows 10. Μπορεί να ανακτήσει τους κωδικούς σε περισσότερα από 300 προγράμματα.

Ωστόσο, εκτός από την δωρεάν έκδοση του προϊόντος αξίζει να πούμε και λίγα λόγια για την επαγγελματική έκδοση μέσω της οποία μπορείτε να ανακτήσετε το κλειδί ενεργοποίησης για πάνω από 9000 προγράμματα ( δείτε τα προγράμματα και τις δυνατότητες αναλυτικά εδώ)

Magical Jelly Bean Keyfinder 2.0.10.13

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Magical Jelly Bean Keyfinder : Ανακτήστε το CD Key για τα Windows
4/ 5 stars - " Magical Jelly Bean Keyfinder : Ανακτήστε το CD Key για τα Windows" Το Magical Jelly Bean Keyfinder είναι ένα μία μικρή δωρεάν εφαρμογή με την οποία μπορούμε να ανακτήσουμε τον αριθμό-κλειδί προϊόντος ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>