//Add More external stylesheets

Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

NetGuard no-root firewall : Κρατήστε τα δεδομένα στο κινητό σας ασφαλή

read

Το NetGuard είναι μια εφαρμογή ασφάλειας διαδικτύου για συσκευές Android που προσφέρει απλούς και προηγμένους τρόπους για να περιορίσει την πρόσβαση των εφαρμογών στο διαδίκτυο. Αν και οι περισσότερες εφαρμογές firewall απαιτούν δικαιώματα ρίζας (root), το NetGuard λειτουργεί χωρίς αυτά, καθιστώντας το ιδανικό για χρήστες που δεν επιθυμούν να "χακάρουν" τη συσκευή τους.



ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

  1. Εύκολη Χρήση - Δεν απαιτείται  root  : Το NetGuard είναι σχεδιασμένο να είναι εύκολο στη χρήση. Δεν απαιτεί δικαιώματα ρίζας, γεγονός που το καθιστά ασφαλέστερο και πιο προσιτό για το μέσο χρήστη.
  2. Πλήρως Ανοιχτού Κώδικα : Η εφαρμογή είναι 100% ανοιχτού κώδικα, γεγονός που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να ελέγξει τον κώδικα για θέματα ασφαλείας ή να συμβάλει στην ανάπτυξή του.
  3. Χωρίς Καταγραφή και Αναλύσεις :  Το NetGuard δεν παρακολουθεί τη δραστηριότητα των χρηστών και δεν περιέχει διαφημίσεις, προσφέροντας έτσι αυξημένη προστασία της ιδιωτικότητας.
  4. Υποστήριξη IPv4/IPv6 και TCP/UDP :  Η εφαρμογή υποστηρίζει πλήρως τα πρωτόκολλα IPv4 και IPv6, καθώς και τα πρωτόκολλα TCP και UDP, καθιστώντας την συμβατή με όλες τις σύγχρονες δικτυακές συνδέσεις.
  5. Υποστήριξη Tethering :  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το NetGuard για να ελέγξετε την πρόσβαση στο διαδίκτυο ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας ως σημείο πρόσβασης (tethering).
  6. Προαιρετική Ρύθμιση Ανά Οθόνη και Περιοχή :  Μπορείτε να επιτρέψετε ή να αποκλείσετε την πρόσβαση στο διαδίκτυο όταν η οθόνη είναι ενεργή ή όταν η συσκευή βρίσκεται σε περιαγωγή. Μπορείτε επίσης να αποκλείσετε συστηματικές εφαρμογές και να λάβετε ειδοποιήσεις όταν κάποια εφαρμογή προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο διαδίκτυο.
  7. Καταγραφή Χρήσης Δικτύου :  Μπορεί να καταγράφει τη χρήση του δικτύου ανά εφαρμογή και ανά διεύθυνση, προσφέροντας λεπτομερείς αναφορές για την κατανάλωση δεδομένων.
Συνοψίζοντας,  πρόκειται μία εξαιρετική εφαρμογή  με δυνατότητες προσαρμογής και ελέγχου της κίνησης δεδομένων για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά και επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται με ακρίβεια την επικοινωνία τους στο διαδίκτυο. 


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .