//Add More external stylesheets

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

OFGB : Απαλλαγείτε από τις ενοχλητικές διαφημίσεις στα windows 11

read

Στις 23 Απριλίου 2024, η Microsoft κυκλοφόρησε μια ενημέρωση για τα Windows 11 που πρόσθεσε διαφημίσεις σε όλο το λειτουργικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της Εξερεύνησης αρχείων, του Μενού Έναρξης και άλλων και πλέον, πολλοί χρήστες έχουν επισημάνει την παρουσία διαφημίσεων σε διάφορα μέρη του λειτουργικού τους συστήματος. Αν και οι διαφημίσεις μπορεί να είναι μια πηγή εσόδων για τη Microsoft, ωστόσο, κατά την άποψή μου είναι απαράδεκτο να εμφανίζονται διαφημίσεις σε ένα προϊόν που έχεις πληρώσει. 

Τι είναι το OFGB:

Το OFGB (Oh Frick Go Back) είναι ένα δωρεάν εργαλείο GUI που αναπτύχθηκε από ανεξάρτητους προγραμματιστές με σκοπό την αφαίρεση των διαφημίσεων από διάφορα μέρη των Windows 11. 

Λειτουργίες του OFGB:

1. Αφαίρεση διαφημίσεων στο μενού "Έναρξη": Το OFGB επιτρέπει στους χρήστες να αφαιρέσουν τις διαφημίσεις που εμφανίζονται στο μενού "Έναρξη" των Windows 11. Αυτό επιτυγχάνεται με ένα κλικ, χωρίς την ανάγκη για περίπλοκες ρυθμίσεις.

2. Αφαίρεση διαφημίσεων στον Εξερευνητή των αρχείων: Ο Εξερευνητής των αρχείων είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στα Windows 11, αλλά το να εμφανίζει διαφημίσεις προκαλεί ενόχληση στους χρήστες. 

3. Αφαίρεση διαφημίσεων στο Κέντρο Δράσεων: Το Κέντρο Δράσεων των Windows 11 παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε διάφορες ρυθμίσεις και λειτουργίες. Ωστόσο, ορισμένες φορές μπορεί να εμφανίζονται διαφημίσεις που αποσπούν την προσοχή. 

4. Αφαίρεση διαφημίσεων στο μενού "Ειδοποιήσεις": Οι ειδοποιήσεις είναι σημαντικές για την αλληλεπίδραση των χρηστών με το σύστημα, αλλά είναι εκνευριστικό όταν συνοδεύονται από διαφημίσεις. 

Οδηγίες χρήσης του OFGB:

  1. Κατεβάστε το OFGB από την ιστοσελίδα του.
  2. Τρέξτε το OFGB στον υπολογιστή σας 
  3. Στο κύριο παράθυρο του OFGB, θα βρείτε μια λίστα με τις διαφημίσεις που μπορούν να αφαιρεθούν. Αυτές περιλαμβάνουν διαφημίσεις στο μενού "Έναρξη", στον Εξερευνητή των αρχείων, στο Κέντρο Δράσεων και στο μενού "Ειδοποιήσεις"
  4.  Eπιλέξετε τις διαφημίσεις που θέλετε να αφαιρέσετε κλικάροντας τα αντίστοιχα πλαίσια ελέγχου.
  5. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, κάντε επανεκκίνηση στον υπολογιστή σας.

 Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη ότι η χρήση του OFGB γίνεται με δική σας ευθύνη. Παρόλο που το εργαλείο είναι σχεδιασμένο για την αφαίρεση των διαφημίσεων στα Windows 11, μπορεί να υπάρχει πιθανότητα να επηρεάσει ορισμένες λειτουργίες του συστήματος ή τη σταθερότητά του. Πριν χρησιμοποιήσετε το OFGB, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή OFGB


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .