//Add More external stylesheets Lightshot: Δημοφιλές πρόγραμμα στιγμιότυπων οθόνης


Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Lightshot: Δημοφιλές πρόγραμμα στιγμιότυπων οθόνης

read

Τo Lightshot είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε χρήστη. Αν χρειάζεστε να κρατήσετε μια εικόνα της οθόνης σας  και να την μοιραστείτε με κάποιον  είναι η ιδανική λύση.

Πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης με το πάτημα ενός κουμπιού και να τα επεξεργαστείτε με ευκολία.

Διαθέτει πολλές επιλογές για την τράβηγμα στιγμιότυπων οθόνης. Μπορείτε να επιλέξετε να τραβήξετε ολόκληρη την οθόνη, ένα παράθυρο ή μια προσαρμοσμένη περιοχή. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε σχόλια, βελάκια και γραμμές στα στιγμιότυπά σας για να τα κάνετε πιο εμφανή.

Το Lightshot είναι συμβατό με τόσο Windows όσο και Mac και διαθέτει ένα πολύ απλό μενού που το καθιστά ιδανικό για χρήστες όλων των επιπέδων εμπειρίας. Είτε είστε ένας επαγγελματίας σχεδιαστής, είτε απλά θέλετε να κρατήσετε μια εικόνα από την οθόνη σας, το Lightshot είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει σε κάθε περίπτωση.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για τη δημιουργία στιγμιότυπων οθόνης με πολλές επιλογές και  δυνατότητα να μοιραστείτε τα στιγμιότυπά σας με άλλους. Αν δεν το έχετε ήδη δοκιμάσει, σας προτείνουμε να το κατεβάσετε και να το δοκιμάσετε σήμερα.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows,Mac
Κατεβάστε την εφαρμογή Lightshot


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .