//Add More external stylesheets KeePassXC : Ασφαλής εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης


Τρίτη 16 Απριλίου 2024

KeePassXC : Ασφαλής εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης

read

Το KeePassXC είναι ένας σύγχρονος, ασφαλής, ανοιχτού κώδικα διαχειριστής κωδικών πρόσβασης που αποθηκεύει και διαχειρίζεται τις πιο ευαίσθητες πληροφορίες σας. 

 Ειναι φτιαγμένο για οσους εχουν  υψηλές απαιτήσεις στην ασφαλή διαχείριση  των προσωπικών τους δεδομένων. Αποθηκεύει πολλούς διαφορετικούς τύπους πληροφοριών, όπως ονόματα χρηστών, κωδικούς πρόσβασης, διευθύνσεις URL, συνημμένα αρχεία και σημειώσεις, σε ένα αρχείο που είναι κρυπτογραφημένο και λειτουργεί εκτός σύνδεσης και μπορεί να αποθηκευτεί σε οποιαδήποτε τοποθεσία, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών και δημόσιων λύσεων cloud.

Για εύκολη αναγνώριση και διαχείριση, μπορείτε να καθορίσετε προσαρμοσμένους τίτλους και εικονίδια για τις καταχωρήσεις σας. Επιπλέον, οι καταχωρήσεις ταξινομούνται σε προσαρμόσιμες ομάδες. 

Με την ενσωματωμένη λειτουργία αναζήτησης σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε προηγμένα πρότυπα για να βρείτε εύκολα οποιαδήποτε καταχώρηση στη βάση δεδομένων σας. Περιλαμβάνει επίσης, ενα προσαρμόσιμο,  εύχρηστο εργαλείο δημιουργίας κωδικών  για τη δημιουργία κωδικών με οποιαδήποτε συνδυασμό χαρακτήρων.

Με το KeePassXC, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας σε ένα κρυπτογραφημένο αρχείο, το οποίο είναι προσβάσιμο μόνο με τον κύριο κωδικό πρόσβασης που θέσατε, χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια των πληροφοριών σας.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του είναι η δυνατότητα προσαρμογής. Μπορείτε να ορίσετε προσαρμοσμένους τίτλους και εικονίδια για κάθε καταχώρηση, προκειμένου να τις αναγνωρίζετε και να τις διαχειρίζεστε ευκολότερα. 

Σε τελική ανάλυση Το KeePassXC αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ( Διαθέτει πλήρες ελληνικό μενού) για όσους αναζητούν ασφαλή διαχείριση των προσωπικών τους δεδομένων. Η χρήση αυτού του προγράμματος εξασφαλίζει ότι οι κωδικοί πρόσβασης, οι πληροφορίες σύνδεσης και άλλες ευαίσθητες πληροφορίες παραμένουν ασφαλείς από κακόβουλη πρόσβαση.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή KeePassXC


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .