//Add More external stylesheets TranslucentTB : Προσαρμόσετε τη διαφάνεια της γραμμής εργασιών στα Windows


Τρίτη 9 Απριλίου 2024

TranslucentTB : Προσαρμόσετε τη διαφάνεια της γραμμής εργασιών στα Windows

read

Το TranslucentTB είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη διαφάνεια της γραμμής εργασιών στα Windows 10 και Windows 11. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πιο εξατομικευμένη και ελκυστική εμφάνιση για το περιβάλλον εργασίας σας.

Η βασική λειτουργία του  είναι να καθιστά τη γραμμή εργασιών διαφανή ή ημιδιαφανή, επιτρέποντάς σας να δείτε το περιεχόμενο που βρίσκεται πίσω από αυτήν. Αυτό μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης σας και να δίνει μια αίσθηση ευκολίας κατά τη χρήση του υπολογιστή σας. Μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο διαφάνειας που σας ταιριάζει καλύτερα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

H εφαρμογή χρησιμοποιεί λίγη μνήμη RAM και σχεδόν καθόλου επεξεργαστική ισχύ, έτσι δεν επιβαρύνει το σύστημά σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ακόμη και σε υπολογιστές με περιορισμένους πόρους και να απολαύσετε τα οφέλη της διαφάνειας χωρίς να αντιμετωπίσετε προβλήματα απόδοσης.

Μπορείτε να προσθέσετε εφέ θολού φόντου, να αλλάξετε το χρώμα της γραμμής εργασιών και να προσαρμόσετε το μέγεθος και τη θέση της. Αυτές οι επιλογές σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια μοναδική εμφάνιση για το γραφικό περιβάλλον των Windows σας.

Το TranslucentTB έχει λάβει το βραβείο "Runner up for the Microsoft Store App Awards 2022 - Community Choice Award: Open Platform!". Αυτή η διάκριση καταδεικνύει ότι η εφαρμογή έχει αποκτήσει μεγάλη αναγνώριση και αποδοχή από την κοινότητα των χρηστών.

Συνοψίζοντας, πρόκειται μια εξαιρετική επιλογή για τους χρήστες των Windows 10 και Windows 11 που επιθυμούν να προσαρμόσουν τη γραμμή εργασιών τους. Με τη δυνατότητα προσαρμογής της διαφάνειας, του χρώματος και των εφέ, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και εξατομικευμένο περιβάλλον εργασίας.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .