//Add More external stylesheets Adapter : Δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής βίντεο, ήχου και εικόνων


Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Adapter : Δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής βίντεο, ήχου και εικόνων

read

 Ο Adapter είναι ένα πλήρες πρόγραμμα που συνδυάζει τις δυνατότητες μετατροπής για βίντεο, ήχο και εικόνες σε ένα εύχρηστο περιβάλλον.

Ανεξάρτητα από το αν έχετε ένα παλιό αρχείο βίντεο που δεν αναπαράγεται πλέον σε σύγχρονες συσκευές ή μια σειρά φωτογραφιών που πρέπει να συμπιεστούν για  να τις στείλετε με e-mail, έχει τις λύσεις. Για αρχεία βίντεο, υποστηρίζει δεκάδες δημοφιλείς κωδικοποιητές όπως AVI, MP4, MKV, WMV και πολλούς άλλους.

Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε ένα αρχείο από μια παλαιότερη μορφή σε μια πιο σύγχρονη και ευρέως αποδεκτή επιλογή. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές επιλογές προσαρμογής για να ρυθμίσετε την ποιότητα βίντεο, το ρυθμό bit και άλλες παραμέτρους ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Στον τομέα του ήχου, χειρίζεται αρχεία όπως, MP3, WAV, FLAC, AAC και άλλα. Είτε θέλετε να μετατρέψετε έναν παλιό δίσκο βινυλίου σε ψηφιακό αρχείο είτε να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής για τη φορητή συσκευή σας,  σας καλύπτει.

Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε μεταδεδομένα και ετικέτες ώστε τα αρχεία ήχου σας να είναι πλήρως οργανωμένα. Όσον αφορά τις εικόνες, ο υποστηρίζει ευρεία γκάμα μορφών όπως JPG, PNG, GIF, TIFF και RAW. Μπορείτε να μετατρέψετε εικόνες σε μορφές αρχείων για διαδικτυακή κοινή χρήση, εκτύπωση ή επεξεργασία.

Επιπλέον, θα βρείτε και εργαλεία για την αλλαγή μεγέθους, περικοπή, περιστροφή και άλλες βασικές λειτουργίες επεξεργασίας εικόνας. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα αυτού του μετατροπέα είναι η δυνατότητα batch processing. Μπορείτε να προσθέσετε ολόκληρους φακέλους με αρχεία και να τα μετατρέψετε όλα μαζί με μερικά απλά κλικ.

Το πρόγραμμα διαθέτει επίσης, ενσωματωμένη λειτουργία "Merge" που επιτρέπει την συγχώνευση πολλών αρχείων βίντεο ή ήχου σε ένα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη δημιουργία ταινιών ή podcast που απαιτούν τη συγχώνευση πολλών κομματιών. 

Συνοψίζοντας, πρόκειται για ένα δωρεάν, ισχυρό λογισμικό για όποιον χρειάζεται να μετατρέψει και να διαχειριστεί αρχεία μέσων σε διαφορετικές μορφές πολυμέσων.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Adapter


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .