//Add More external stylesheets XToolbox : Συλλογή εργαλείων για την επισκευή και την βελτίωση του υπολογιστή σας


Κυριακή 5 Μαΐου 2024

XToolbox : Συλλογή εργαλείων για την επισκευή και την βελτίωση του υπολογιστή σας

read

 Το XToolbox είναι μια συλλογή από πάνω από 150 εφαρμογές βελτιστοποίησης και προσαρμογής για τα λειτουργικά συστήματα Windows 10 και 11. Αυτό το εργαλείο αναπτύχθηκε από τον χρήστη με το ψευδώνυμο xemulat και προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών για τη βελτιστοποίηση και την εξατομίκευση των Windows.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του XToolbox είναι η δυνατότητα του να καθαρίζει τον υπολογιστή από μη απαραίτητα αρχεία και προγράμματα που μπορεί να επιβραδύνουν τη λειτουργία του. Με τη χρήση του XToolbox, ο χρήστης μπορεί να βελτιστοποιήσει την απόδοση του υπολογιστή του και να τον κάνει να λειτουργεί πιο ομαλά και γρήγορα.

Επιπλέον, το XToolbox προσφέρει πολλά άλλα εργαλεία για τη διάγνωση και διαχείριση του υπολογιστή σας, την επισκευή τυχόν σφαλμάτων στο σύστημα κ.λ.π.

Πως λειτουργεί

Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή, βάλτε τη σε ένα φάκελο και τρέξετε τη. Όταν τρέξει θα δείτε ένα μενού με όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε και να τρέξετε. Πληκτρολογήστε Ν και μετά πατήστε ENTER για να αλλάξετε σελίδα.

Για εγκαταστήσετε και να τρέξετε οποιοδήποτε πρόγραμμα, πληκτρολογήστε το αρχικό γράμμα, για παράδειγμα Τ (Tweaks) και τον αριθμό της εφαρμογής. Ας πούμε ότι θέλω να τρέξω το Windows11Fixer, πληκτρολογώ Τ2 και μετά πατάω ENTER. Όπως βλέπετε στην εικόνα, εμφανίζει τη διαδρομή της εφαρμογής και θα πρέπει τώρα να πατήσετε Υ και μετά ENTER για να το εγκαταστήσετε. Κατά τον αντίστοιχο τρόπο μπορείτε να κατεβάσετε και να τρέξετε οποιαδήποτε από τις εφαρμογές που περιλαμβάνονται στο μενού της εφαρμογής.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για  εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να βελτιώσει την απόδοση του υπολογιστή σας παρέχοντας πολλές επιπλέον λειτουργίες για τη διαχείριση και την ασφάλεια του.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή XToolbox


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .